Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: United Arad Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5132
United Arad vulturul rosu
non Tactiek red4
53% Balbezit 47%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 69
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 53.4
adequate Schieten formidable
average Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan passt de bal zonder na te denken. Rösti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rösti schiet op doel. Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:1

2e minuut.
Kushetov speelt de bal door. Daar is Profiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zakrzewski zal de hoekschop nemen. Liesch krijgt zijn hoofd ertegen. Mihai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rösti is nu in balbezit. Rösti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:2

4e minuut.
Siekierecki passt de bal met de wreef. Daar is Meneses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meneses speelt de bal door. Klungelig pakt Brescan de bal. Brescan haalt uit met een fantastische trap. Mihai bokst de bal weg.

5e minuut.
Pungă is nu in balbezit. Pungă geeft de bal voor. Meneses speelt de bal door. Daar is Liesch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liesch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Brescan met een sublieme pass. Zakrzewski met een sublieme pass. Rösti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rösti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:3

7e minuut.
Petcu kopt de bal weg. Rösti heeft problemen om de bal te vangen. Rösti speelt de bal door. Liesch rent richting de bal. Liesch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rösti is nu in balbezit. Rösti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:4

9e minuut.
Brescan verovert de bal door een tackle van achteren. Brescan met een sublieme pass. Meneses probeert naar een medespeler te passen. Liesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Liesch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rösti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rösti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:5

11e minuut.
Pungă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zakrzewski speelt de bal door. Rösti rent richting de bal. Rösti haalt uit met een fantastische trap. Mihai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:6

12e minuut.
Rösti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kroupa komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Brescan met een sublieme pass. Liesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Liesch met een sublieme pass. Kroupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroupa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:7

17e minuut.
Petcu is nu in balbezit. Petcu probeert naar een medespeler te passen. Kroupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:8

18e minuut.
Zakrzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan passt de bal met de wreef. Kroupa rent richting de bal. Kroupa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brescan rent richting de bal. Brescan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:9

22e minuut.
Zakrzewski speelt de bal door. Liesch is nu in balbezit. Liesch passt de bal in één keer door. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:10

23e minuut.
Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz geeft de bal voor. Inworp. Siekierecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakrzewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Meneses probeert naar een medespeler te passen. Zakrzewski rent richting de bal. Zakrzewski passt de bal zonder na te denken. Kroupa heeft problemen om de bal te vangen. Kroupa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kroupa is nu in balbezit. Kroupa schiet op doel. Mihai bokst de bal weg. Brescan rent richting de bal. Brescan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:11

27e minuut.
Brescan passt de bal in één keer door. Meneses is nu in balbezit. Meneses passt de bal in één keer door. Kroupa is nu in balbezit. Kroupa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Liesch neemt de hoekschop. Brescan maakt een snoekduik en kopt de bal. Mihai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Meneses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Pungă geeft een hoge lob. Siekierecki kopt de bal weg. Meneses speelt de bal door. Kroupa heeft problemen om de bal te vangen. Kroupa schiet op doel. Mihai bokst de bal weg. Meneses heeft problemen om de bal te vangen. Brescan rent richting de bal. Brescan haalt uit met een fantastische trap. Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:12

30e minuut.
Zakrzewski probeert naar een medespeler te passen. Brescan probeert naar een medespeler te passen. Kroupa rent richting de bal. Kroupa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:13

32e minuut.
Brescan passt de bal zonder na te denken. Meneses speelt de bal door. Kroupa kan de bal niet met de borst controleren. Meneses rent richting de bal. Meneses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:14

34e minuut.
Lino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brescan is nu in balbezit. Kroupa rent richting de bal. Kroupa haalt uit met een fantastische trap. Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:15

36e minuut.
Kushetov is nu in balbezit. Brescan onderschept slim de pass. Brescan met een sublieme pass. Kroupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroupa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:16

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zakrzewski zal de hoekschop nemen. Liesch kopt de bal weg. Brescan is nu in balbezit. Brescan haalt uit met een fantastische trap. Mihai bokst de bal weg.

38e minuut.
Chavez speelt de bal door. Pungă rent richting de bal. Pungă geeft de bal voor. Kroupa rent richting de bal. Kroupa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kroupa is nu in balbezit. Kroupa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:17

40e minuut.
Zakrzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zakrzewski probeert naar een medespeler te passen. Kroupa rent richting de bal. Kroupa haalt uit met een fantastische trap. Mihai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:18

41e minuut.
Daar is Brescan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakrzewski geeft een lange en hoge pass. Kroupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroupa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Brescan rent richting de bal. Brescan passt de bal met de wreef. Kroupa is nu in balbezit. Kroupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:19

43e minuut.
Kushetov speelt de bal door. Pungă met een sublieme pass. Daar is Véliz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Véliz geeft een hoge lob. Kroupa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Brescan met een sublieme pass. Kroupa rent richting de bal. Daar is Kroupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroupa draait met de bal, schiet en ... Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:20

45e minuut.
Zakrzewski met de inworp. Siekierecki speelt de bal door. Kroupa speelt de bal door. Brescan rent richting de bal. Brescan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Arad 97%, vulturul rosu 3%.
United Arad - vulturul rosu 0:21

46e minuut.
Antilli geeft een hoge lob. Meneses met een sublieme pass. Kroupa rent richting de bal. Kroupa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:22

48e minuut.
Zakrzewski onderschept slim de pass. Zakrzewski probeert naar een medespeler te passen. Brescan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kroupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroupa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Liesch geeft de bal voor. Brescan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:23

51e minuut.
Petcu rent richting de bal. Meneses rent richting de bal. Meneses met een sublieme pass. Liesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Liesch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Meneses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meneses speelt de bal door. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kroupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:24

54e minuut.
Antilli geeft de bal voor. Zakrzewski is nu in balbezit. Zakrzewski passt de bal zonder na te denken. Kroupa is nu in balbezit. Kroupa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Lino de bal onder controle te krijgen. Meneses met een sublieme pass. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan draait met de bal, schiet en ... Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:25

57e minuut.
Véliz geeft een lange en hoge pass. Meneses kopt de bal weg. Daar is Kroupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroupa schiet op doel. Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:26

59e minuut.
Siekierecki kopt de bal weg. Lino probeert de bal aan de voet te houden. Meneses probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kroupa de bal. Kroupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:27

61e minuut.
Chavez geeft een lange en hoge pass. Lino kopt de bal weg. Kroupa is nu in balbezit. Kroupa draait met de bal, schiet en ... Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:28

62e minuut.
Siekierecki met een sublieme pass. Meneses probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kroupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meneses is nu in balbezit. Meneses passt de bal met de wreef. Mihai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brescan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:29

65e minuut.
Kroupa is nu in balbezit. Kroupa probeert naar een medespeler te passen. Brescan rent richting de bal. Brescan draait met de bal, schiet en ... Mihai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kroupa heeft problemen om de bal te vangen. Kroupa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:30

67e minuut.
Zakrzewski met de inworp. Brescan is nu in balbezit. Brescan met een sublieme pass. Kroupa rent richting de bal. Kroupa haalt uit met een fantastische trap. Mihai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Meneses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meneses schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Mihai met een harde bal richting middenveld. Meneses kopt de bal weg. Daar is Kroupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroupa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan passt de bal in één keer door. Kroupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroupa schiet op doel. Mihai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:31

75e minuut.
Kroupa passt de bal zonder na te denken. Meneses probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brescan de bal. Brescan haalt uit met een fantastische trap. Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses met een sublieme pass. Kroupa heeft problemen om de bal te vangen. Kroupa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:32

77e minuut.
Brescan passt de bal zonder na te denken. Meneses probeert naar een medespeler te passen. Kroupa probeert de bal met de borst te controleren. Kroupa draait met de bal, schiet en ... Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:33

80e minuut.
Siekierecki speelt de bal door. Meneses speelt de bal door. Kroupa rent richting de bal. Kroupa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zakrzewski probeert naar een medespeler te passen. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki speelt de bal door. Kroupa is nu in balbezit. Kroupa schiet op doel. Mihai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Zakrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzewski passt de bal zonder na te denken. Kroupa is nu in balbezit. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:34

85e minuut.
Liesch speelt de bal door. Daar is Brescan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meneses met een sublieme pass. Kroupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroupa schiet op doel. Mihai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:35

86e minuut.
Kushetov passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zakrzewski zal de hoekschop nemen. Kroupa controleert de bal met de borst. Kroupa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Meneses met een sublieme pass. Liesch speelt de bal door. Brescan is nu in balbezit. Brescan haalt uit met een fantastische trap. Mihai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - vulturul rosu 0:36

90e minuut.
Zakrzewski met een snelle inworp. Brescan probeert de bal met de borst te controleren. Brescan met een sublieme pass. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kroupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroupa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Arad 94%, vulturul rosu 6%.
United Arad - vulturul rosu 0:36