Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pandemonium
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4051
Black Hawk United baluty
glebokie gardlo Tactiek heh+
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
0 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 50.3
adequate Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Belczyk rent richting de bal. Cabaye maakt een afschuwelijke overtreding. Belczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kocyba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hammerly met een sublieme pass. Pokos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belczyk. Belczyk krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Pokos verovert de bal door een tackle van achteren. Wurszt rent richting de bal. Wurszt passt de bal in één keer door. Belczyk heeft problemen om de bal te vangen. Belczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - baluty 0:1

44e minuut.
Teber controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bostan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lutuc heeft problemen om de bal te vangen. Trybała rent richting de bal. Trybała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Hawk United 55%, baluty 45%.
Black Hawk United - baluty 0:1

63e minuut.
Mukaj is nu in balbezit. Mukaj geeft een lange en hoge pass. Trybała rent richting de bal. Trybała schiet op doel. Gorbachev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - baluty 0:2

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăgan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
de Wolf is nu in balbezit. de Wolf geeft de bal voor. Hammerly is nu in balbezit. Hammerly draait met de bal, schiet en ... Gorbachev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Hawk United 50%, baluty 50%.
Black Hawk United - baluty 0:2