Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:11
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Castle FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 695
Castle FC JaMo21 Team
352ray Tactiek defffff
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 33
average Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen average


4e minuut.
Coloma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coloma passt de bal met de wreef. Sugár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugár haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wajerczyk de bal onder controle te krijgen. Karasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Dézsi rent richting de bal. Labuda verovert de bal door een tackle van achteren. Labuda met een sublieme pass. Adamski rent richting de bal. Adamski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dézsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela speelt de bal door. Tänavots met een sublieme pass. Adamski is nu in balbezit. Adamski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wajerczyk met een sublieme pass. Holca controleert de bal met de borst. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki schiet op doel. Karasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - JaMo21 Team 1:0

33e minuut.
Tänavots met een snelle inworp. Labuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pátkai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pátkai krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Labuda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albulescu geeft een lange en hoge pass. Zazhigalov probeert de bal aan de voet te houden. Adamski rent richting de bal. Adamski schiet op doel. Sályi bokst de bal weg.

42e minuut.
Albulescu speelt de bal door. Labuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuda passt de bal met de wreef. Adamski is nu in balbezit. Adamski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle FC 57%, JaMo21 Team 43%.
Castle FC - JaMo21 Team 1:0

50e minuut.
Adamski schiet op doel. Labuda probeert de bal met de borst te controleren. Urfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Labuda onderschept slim de pass. Labuda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Labuda verovert de bal door een tackle van achteren. Labuda passt de bal zonder na te denken. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski draait met de bal, schiet en ... Sályi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Castle FC - JaMo21 Team 1:1

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Dézsi de bal onder controle te krijgen. Zazhigalov rent richting de bal. Adamski onderschept slim de pass. Adamski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - JaMo21 Team 1:2

77e minuut.
Labuda onderschept slim de pass. Labuda passt de bal zonder na te denken. Zazhigalov onderschept slim de pass. Adamski rent richting de bal. Adamski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Di Cosola geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labuda met de inworp. Adamski is nu in balbezit. Adamski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - JaMo21 Team 1:3

81e minuut.
Galgóczy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Coloma de bal. Urfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski onderschept slim de pass. Adamski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela geeft de bal voor. Zazhigalov probeert de bal aan de voet te houden. Adamski rent richting de bal. Adamski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle FC 66%, JaMo21 Team 34%.
Castle FC - JaMo21 Team 1:3