Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:11
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gerecse FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9906
Gerecse FC FCSITAR
Rederik_new Tactiek tsetnw
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
49.3 gemiddelde waardering 50.4
solid Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalavári bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalavári passt de bal in één keer door. Caraiman controleert de bal met de borst. Caraiman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Driesen is nu in balbezit. Driesen schiet op doel. Łoskot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Goglia de bal onder controle te krijgen. Toma is nu in balbezit. Toma met een sublieme pass. Daar is Zalavári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalavári haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Seehaus geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rabóczki de bal onder controle te krijgen. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea draait met de bal, schiet en ... Moisoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - FCSITAR 0:1

19e minuut.
Dobrea passt de bal in één keer door. Rabóczki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski haalt uit met een fantastische trap. Varjas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Denko is nu in balbezit. Denko speelt de bal door. Rabóczki is nu in balbezit. van Vleuten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Vleuten draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Majcher heeft problemen om de bal te vangen. Garbari bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbari met een sublieme pass. Driesen rent richting de bal. Driesen draait met de bal, schiet en ... Łoskot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majcher speelt de bal door. van Vleuten is nu in balbezit. van Vleuten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerecse FC 41%, FCSITAR 59%.
Gerecse FC - FCSITAR 0:1

48e minuut.
Garbari is nu in balbezit. Garbari met een sublieme pass. Driesen is nu in balbezit. Driesen haalt uit met een fantastische trap. Łoskot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gerecse FC - FCSITAR 1:1

54e minuut.
Kacperzak geeft de bal voor. Żebrowski kopt de bal weg. van Vleuten rent richting de bal. van Vleuten schiet op doel. Moisoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - FCSITAR 1:2

57e minuut.
Goglia heeft problemen om de bal te vangen. Goglia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toma met een snelle inworp. Garbari speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Denko geeft een hoge lob. Dobrea probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rabóczki. Rabóczki krijgt een gele kaart. Dobrea raakt geblesseerd tijdens het duel. Kacperzak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Clotten heeft problemen om de bal te vangen. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski schiet op doel. Moisoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Denko passt de bal met de wreef. Majcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher passt de bal zonder na te denken. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - FCSITAR 1:3

87e minuut.
Goglia rent richting de bal. Zalavári onderschept slim de pass. Zalavári passt de bal zonder na te denken. Driesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Driesen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kacperzak met een sublieme pass. Rabóczki geeft een hoge lob. Caraiman rent richting de bal. Caraiman haalt uit met een fantastische trap. Łoskot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gerecse FC - FCSITAR 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerecse FC 35%, FCSITAR 65%.
Gerecse FC - FCSITAR 2:3