Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Raptors ORLEN Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 990
Raptors Gdańsk FC VisualBlast
442 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 45.5
adequate Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Novosad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varlot. Novosad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Novosad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico draait met de bal, schiet en ... Kourtakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Súkopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt verovert de bal door een tackle van achteren. Byrt speelt de bal door. Klungelig pakt Zico de bal. Zico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - VisualBlast 0:1

18e minuut.
Koszałkowski probeert de bal aan de voet te houden. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt passt de bal zonder na te denken. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico haalt uit met een fantastische trap. Kourtakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Szegő is nu in balbezit. Szegő met een sublieme pass. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt schiet op doel. Rutecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - VisualBlast 0:2

26e minuut.
Súkopa geeft de bal voor. Novosad rent richting de bal. Novosad passt de bal in één keer door. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zico verovert de bal door een tackle van achteren. Karışlar is nu in balbezit. Zico verovert de bal door een tackle van achteren. Zico schiet op doel. Kourtakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Szegő zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Aert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Aert passt de bal in één keer door. Byrt controleert de bal met de borst. Byrt haalt uit met een fantastische trap. Kourtakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Miłkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniec verovert de bal door een tackle van achteren. Czerniec speelt de bal door. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors Gdańsk FC 65%, VisualBlast 35%.
Raptors Gdańsk FC - VisualBlast 0:2

46e minuut.
Szegő speelt de bal door. Karışlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karışlar met een sublieme pass. Byrt is nu in balbezit. Byrt haalt uit met een fantastische trap. Kourtakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Raptors Gdańsk FC - VisualBlast 0:3

53e minuut.
Szegő speelt de bal door. Klungelig pakt Byrt de bal. Byrt passt de bal zonder na te denken. Zico rent richting de bal. Zico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Van Aert is nu in balbezit. Van Aert passt de bal met de wreef. Súkopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt rent richting de bal. Byrt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Czerniec onderschept slim de pass. Czerniec geeft de bal voor. Rutecki kan de bal niet met de borst controleren. Byrt rent richting de bal. Byrt haalt uit met een fantastische trap. Kourtakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Vera geeft de bal voor. Klungelig pakt Karışlar de bal. Zico verovert de bal door een tackle van achteren. Zico heeft problemen om de bal te vangen. Zico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mikuta passt de bal in één keer door. Koszałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszałkowski passt de bal met de wreef. Esposti rent richting de bal. Esposti haalt uit met een fantastische trap. Lapaca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Rutecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szegő met een snelle inworp. Czerniec is nu in balbezit. Czerniec geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Pobrazinskis heeft problemen om de bal te vangen. Novosad is nu in balbezit. Pobrazinskis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pobrazinskis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raptors Gdańsk FC 62%, VisualBlast 38%.
Raptors Gdańsk FC - VisualBlast 0:3