Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hohe Warte
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6325
W.S. Klabund Utd B&N
injury-off Tactiek Atac
42% Balbezit 58%
89% Spel op eigen helft 11%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 38.4
adequate Schieten solid
average Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Evcimen met de inworp. Erdemsoy is nu in balbezit. Asprilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Erdemsoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bejan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Forêt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Klungelig pakt Spiridon de bal. Spiridon passt de bal zonder na te denken. Bejan is nu in balbezit. Bejan haalt uit met een fantastische trap. Forêt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - B&N 0:1

6e minuut.
Pancinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancinha probeert naar een medespeler te passen. Sorin is nu in balbezit. Heytens verovert de bal door een tackle van achteren. Heytens schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Evcimen speelt de bal door. Sorin is nu in balbezit. Sorin passt de bal met de wreef. Pancinha is nu in balbezit. Pancinha schiet op doel. Forêt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Chiculiţă geeft de bal voor. Asprilla kopt de bal weg. Sorin probeert naar een medespeler te passen. Pancinha is nu in balbezit. Pancinha draait met de bal, schiet en ... Forêt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Răscanu passt de bal in één keer door. Erdemsoy is nu in balbezit. Daar is Bejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdemsoy rent richting de bal. Erdemsoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - B&N 0:2

25e minuut.
Inworp. Lehner komt het veld opgelopen. Ollesson komt het veld opgelopen. Sesuru komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Erdemsoy passt de bal zonder na te denken. Bejan heeft problemen om de bal te vangen. Erdemsoy rent richting de bal. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan draait met de bal, schiet en ... Forêt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Heytens is nu in balbezit. Heytens passt de bal in één keer door. Kiên Trung is nu in balbezit. Kiên Trung passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Forêt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Asprilla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Evcimen met de inworp. Erdemsoy rent richting de bal. Erdemsoy probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Erdemsoy de bal. Wat een zware overtreding van Asprilla ... Strafschop! Erdemsoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erdemsoy zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Forêt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - B&N 0:3

35e minuut.
Spiridon verovert de bal door een tackle van achteren. Spiridon met een sublieme pass. Bejan is nu in balbezit. Bejan draait met de bal, schiet en ... Forêt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - B&N 0:4

40e minuut.
Pancinha speelt de bal door. Evcimen is nu in balbezit. Evcimen passt de bal in één keer door. Bejan is nu in balbezit. Bejan schiet op doel. Forêt bokst de bal weg.

41e minuut.
Evcimen geeft een lange en hoge pass. Răscanu rent richting de bal. Răscanu speelt de bal door. Daar is Bejan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Erdemsoy met een sublieme pass. Lampuga heeft problemen om de bal te vangen. Bejan is nu in balbezit. Bejan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - B&N 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.S. Klabund Utd 93%, B&N 7%.
W.S. Klabund Utd - B&N 0:5

49e minuut.
Evcimen is nu in balbezit. Evcimen geeft een hoge lob. Pancinha is nu in balbezit. Pancinha schiet op doel. Forêt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - B&N 0:6

54e minuut.
Forêt trapt de bal weg. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan verovert de bal door een tackle van achteren. Bejan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pancinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancinha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - B&N 0:7

60e minuut.
Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean verovert de bal door een tackle van achteren. Oltean probeert naar een medespeler te passen. Bejan is nu in balbezit. Bejan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pancinha rent richting de bal. Pancinha draait met de bal, schiet en ... Forêt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - B&N 0:8

61e minuut.
Bogado komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Heytens passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bogado de bal. Erdemsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - B&N 0:9

77e minuut.
Spiridon heeft problemen om de bal te vangen. Spiridon passt de bal zonder na te denken. Erdemsoy is nu in balbezit. Erdemsoy draait met de bal, schiet en ... Forêt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - B&N 0:10

82e minuut.
Erdemsoy is nu in balbezit. Bejan rent richting de bal. Erdemsoy is nu in balbezit. Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kiên Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Sorin rent richting de bal. Kiên Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kiên Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiên Trung schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Daar is Spiridon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiridon probeert naar een medespeler te passen. Kiên Trung is nu in balbezit. Bejan verovert de bal door een tackle van achteren. Bejan schiet op doel. Forêt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.S. Klabund Utd 86%, B&N 14%.
W.S. Klabund Utd - B&N 0:10