Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tester Częstochowa Grêmio E Maringá
Ostatni Grosz Tactiek Maringá
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 51.7
solid Schieten formidable
adequate Passen good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Tutka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zsiborás komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Naaim passt de bal zonder na te denken. Torlasco rent richting de bal. Torlasco probeert naar een medespeler te passen. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Naaim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morela bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim verovert de bal door een tackle van achteren. Naaim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester Częstochowa - Grêmio E Maringá 0:1

13e minuut.
Walk rent richting de bal. Walk passt de bal met de wreef. Filipović is nu in balbezit. Filipović geeft de bal voor. Naaim krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester Częstochowa - Grêmio E Maringá 0:2

18e minuut.
Daar is Torlasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danielczy is nu in balbezit. Danielczy met een sublieme pass. Walk is nu in balbezit. Walk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Naaim rent richting de bal. Torlasco rent richting de bal. Preguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Naaim onderschept slim de pass. Naaim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tester Częstochowa - Grêmio E Maringá 0:3

30e minuut.
Catinca geeft een hoge lob. Rżany kopt de bal weg. Krakowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsiborás is nu in balbezit. Zsiborás schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Krakowiak passt de bal met de wreef. Coeck heeft problemen om de bal te vangen. Coeck met een sublieme pass. Walk rent richting de bal. Walk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Coeck speelt de bal door. Catinca is nu in balbezit. Catinca passt de bal zonder na te denken. Danielczy met een sublieme pass. Zsiborás bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Naaim is nu in balbezit. Naaim passt de bal in één keer door. Coeck met een sublieme pass. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester Częstochowa 60%, Grêmio E Maringá 40%.
Tester Częstochowa - Grêmio E Maringá 0:3

49e minuut.
Krakowiak speelt de bal door. Naaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Naaim passt de bal zonder na te denken. Torlasco rent richting de bal. Torlasco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Naaim geeft een lange en hoge pass. Daar is Catinca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torlasco is nu in balbezit. Torlasco schiet op doel. Dahlenburg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester Częstochowa - Grêmio E Maringá 0:4

69e minuut.
Wojnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnecki geeft de bal voor. Walk probeert de bal met de borst te controleren. Walk haalt uit met een fantastische trap. Dahlenburg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tester Częstochowa - Grêmio E Maringá 0:5

80e minuut.
Wojnecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filipović met een snelle inworp. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tester Częstochowa 65%, Grêmio E Maringá 35%.
Tester Częstochowa - Grêmio E Maringá 0:5