Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: acko Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1670
acko U CRAIOVA maxima
sa 2 Tactiek fuck
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 50.2
very good Schieten solid
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Bilen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thormann met de inworp. Kasprowicz rent richting de bal. Kasprowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Valenzuela geeft een hoge lob. Robev kopt de bal weg. Thuận Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Thormann verovert de bal door een tackle van achteren. Thormann draait met de bal, schiet en ... Năstase probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Thormann is nu in balbezit. Thormann passt de bal zonder na te denken. Thuận Thành is nu in balbezit. Kasprowicz onderschept slim de pass. Kasprowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
acko - U CRAIOVA maxima 1:0

13e minuut.
Thormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thormann geeft de bal voor. Osman heeft problemen om de bal te vangen. Robev bereikt de bal nog maar net als eerste. Robev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Thormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Thormann met een sublieme pass. Kivimägi rent richting de bal. Kasprowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kasprowicz schiet op doel. Năstase verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Łojek is nu in balbezit. Łojek geeft een lange en hoge pass. Kivimägi kopt de bal weg. Kasprowicz rent richting de bal. Kasprowicz draait met de bal, schiet en ... Năstase probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Blaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Thormann rent richting de bal. Jagiełło tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jagiełło krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Yamada trapt de bal weg. Valenzuela kopt de bal weg. Thormann probeert naar een medespeler te passen. Kasprowicz rent richting de bal. Kasprowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acko 37%, U CRAIOVA maxima 63%.
acko - U CRAIOVA maxima 1:0

47e minuut.
Udroiu met een sublieme pass. Osman is nu in balbezit. Osman passt de bal in één keer door. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi draait met de bal, schiet en ... Yamada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
acko - U CRAIOVA maxima 1:1

49e minuut.
Edwikowski probeert naar een medespeler te passen. Blaszkiewicz is nu in balbezit. Blaszkiewicz passt de bal met de wreef. Kasprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Thormann met een snelle inworp. Jagiełło is nu in balbezit. Robev onderschept slim de pass. Robev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kivimägi de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acko 40%, U CRAIOVA maxima 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
acko - U CRAIOVA maxima 1:1