Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Woodstock
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5818
Spotted white beagles Aquarius FC
just lucky Tactiek Balenciaga
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
47.9 gemiddelde waardering 45.1
solid Schieten solid
average Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


6e minuut.
Tronci onderschept slim de pass. Tronci met een sublieme pass. Dewaquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewaquez schiet op doel. Assis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Aquarius FC 0:1

8e minuut.
Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro passt de bal met de wreef. Dewaquez is nu in balbezit. Dewaquez schiet op doel. Assis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Aquarius FC 0:2

10e minuut.
Maestro passt de bal met de wreef. Tronci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronci geeft een lange en hoge pass. Dewaquez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mottini geeft een lange en hoge pass. Cirilo rent richting de bal. Plivaric verovert de bal door een tackle van achteren. Plivaric geeft een hoge lob. Gubec maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Banchio geeft een hoge lob. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric speelt de bal door. Gubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubec schiet op doel. Crnogorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Tronci rent richting de bal. Maestro is nu in balbezit. Maestro met een sublieme pass. Dewaquez rent richting de bal. Dewaquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Maestro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tronci de bal. Tronci met een sublieme pass. Dewaquez rent richting de bal. Dewaquez haalt uit met een fantastische trap. Assis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Pavleka trapt de bal weg. Plivaric kopt de bal weg. Gubec kan de bal niet met de borst controleren. Gubec draait met de bal, schiet en ... Crnogorac bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Banchio geeft de bal voor. Tronci kopt de bal weg. Dewaquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewaquez schiet op doel. Assis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Aquarius FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spotted white beagles 64%, Aquarius FC 36%.
Spotted white beagles - Aquarius FC 0:3

47e minuut.
Maestro is nu in balbezit. Maestro speelt de bal door. Tronci is nu in balbezit. Daar is Tronci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tronci draait met de bal, schiet en ... Assis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Mjesalica geeft de bal voor. Prtinac is nu in balbezit. Prtinac met een sublieme pass. Imamović bereikt de bal nog maar net als eerste. Imamović haalt uit met een fantastische trap. Crnogorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Cirilo met de inworp. Mjesalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro onderschept slim de pass. Maestro geeft de bal voor. Dewaquez maakt een snoekduik en kopt de bal. Assis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Bajera rent richting de bal. Bajera passt de bal met de wreef. Tronci rent richting de bal. Tronci draait met de bal, schiet en ... Assis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Aquarius FC 0:4

68e minuut.
Imamović probeert naar een medespeler te passen. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric geeft een lange en hoge pass. Gubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Plivaric is nu in balbezit. Plivaric geeft de bal voor. Imamović rent richting de bal. Gubec rent richting de bal. Gubec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tronci rent richting de bal. Maestro geeft de bal voor. Dewaquez rent richting de bal. Dewaquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spotted white beagles - Aquarius FC 0:5

81e minuut.
Mjesalica geeft de bal voor. Klungelig pakt Tronci de bal. Tronci kopt de bal weg. Dewaquez heeft problemen om de bal te vangen. Dewaquez schiet op doel. Assis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spotted white beagles 70%, Aquarius FC 30%.
Spotted white beagles - Aquarius FC 0:5