Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:39
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: RKS Dźbów Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1265
RKS Dźbów KS Aluminium Konin
1 Tactiek Kerson2
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.1 gemiddelde waardering 36.2
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Brzóska passt de bal met de wreef. Majka controleert de bal met de borst. Majka met een sublieme pass. Rouault bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Majka rent richting de bal. Rouault verovert de bal door een tackle van achteren. Czupryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czupryn haalt uit met een fantastische trap. Lami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dźbów - KS Aluminium Konin 0:1

11e minuut.
Grzelak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelec is nu in balbezit. Jelec speelt de bal door. Rouault is nu in balbezit. Rouault haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dźbów - KS Aluminium Konin 0:2

13e minuut.
Jelec is nu in balbezit. Jelec geeft een lange en hoge pass. Owczarek heeft problemen om de bal te vangen. Czupryn is nu in balbezit. Czupryn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Andruchów probeert naar een medespeler te passen. Broniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec onderschept slim de pass. Czupryn rent richting de bal. Czupryn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruchów probeert naar een medespeler te passen. Rouault rent richting de bal. Rouault draait met de bal, schiet en ... Lami probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dźbów - KS Aluminium Konin 0:3

23e minuut.
Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault verovert de bal door een tackle van achteren. Rouault passt de bal in één keer door. Czupryn rent richting de bal. Czupryn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lami trapt de bal weg. Śruba kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rouault de bal onder controle te krijgen. Grzelak is nu in balbezit. Grzelak haalt uit met een fantastische trap. Lami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Czupryn kopt de bal weg. Klungelig pakt Rouault de bal. Andruchów speelt de bal door. Czupryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czupryn draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Rouault is nu in balbezit. Czupryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Owczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czupryn verovert de bal door een tackle van achteren. Czupryn schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dźbów - KS Aluminium Konin 0:4

39e minuut.
Grzelak rent richting de bal. Grzelak geeft een hoge lob. Czupryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czupryn haalt uit met een fantastische trap. Lami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dźbów - KS Aluminium Konin 0:5

43e minuut.
Grzelak met de inworp. Jelec heeft problemen om de bal te vangen. Jelec geeft de bal voor. Czupryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czupryn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dźbów - KS Aluminium Konin 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Dźbów 75%, KS Aluminium Konin 25%.
RKS Dźbów - KS Aluminium Konin 0:6

55e minuut.
Gałęzewski rent richting de bal. Gałęzewski geeft de bal voor. Czupryn rent richting de bal. Czupryn haalt uit met een fantastische trap. Lami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dźbów - KS Aluminium Konin 0:7

58e minuut.
Czupryn is nu in balbezit. Majka verovert de bal door een tackle van achteren. Broniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broniewski geeft een hoge lob. Grzelak kopt de bal weg. Lami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Grzelak kopt de bal weg. Andruchów geeft een hoge lob. Owczarek is nu in balbezit. Czupryn onderschept slim de pass. Czupryn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rouault bereikt de bal nog maar net als eerste. Czupryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dźbów - KS Aluminium Konin 0:8

63e minuut.
Broniewski geeft een hoge lob. Rouault rent richting de bal. Rouault passt de bal met de wreef. Czupryn rent richting de bal. Czupryn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Grzelak met een sublieme pass. Jelec rent richting de bal. Jelec passt de bal in één keer door. Czupryn is nu in balbezit. Czupryn haalt uit met een fantastische trap. Lami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Broniewski trapt de bal weg. Grzelak kopt de bal weg. Czupryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czupryn schiet op doel. Lami probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Rouault bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouault draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dźbów - KS Aluminium Konin 0:9

70e minuut.
Jelec geeft de bal voor. Czupryn probeert de bal aan de voet te houden. Rouault rent richting de bal. Rouault schiet op doel. Lami probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Grzelak met de inworp. Jelec is nu in balbezit. Jelec haalt uit met een fantastische trap. Daar is Broniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lami bokst de bal weg. Czupryn is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dźbów - KS Aluminium Konin 0:10

77e minuut.
Głodny is nu in balbezit. Potrzebny onderschept slim de pass. Andruchów is nu in balbezit. Andruchów geeft een lange en hoge pass. Czupryn springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Klungelig pakt Andruchów de bal. Andruchów geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Broniewski de bal. Czupryn rent richting de bal. Czupryn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Dźbów - KS Aluminium Konin 0:11

87e minuut.
Rouault rent richting de bal. Rouault passt de bal in één keer door. Jelec heeft problemen om de bal te vangen. Czupryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czupryn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Dźbów 80%, KS Aluminium Konin 20%.
RKS Dźbów - KS Aluminium Konin 0:11