Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: PALU İMPARATORLUĞU
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 860
AK YÜREK (DİRİLİŞ) MechanX FC
küçük baba Tactiek 352
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
26 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 25
weak Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen average


1e minuut.
Fernández Gregorio onderschept slim de pass. Alaşan verovert de bal door een tackle van achteren. Lemnaru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lemnaru moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lemnaru schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Alaşan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

3e minuut.
Alaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaşan passt de bal met de wreef. Daar is Illán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illán schiet op doel. Çim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Birmajer geeft een hoge lob. Lundemand kopt de bal weg. Illán rent richting de bal. Lundemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundemand schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Alaroğlu geeft een lange en hoge pass. Illán bereikt de bal nog maar net als eerste. Illán speelt de bal door. Lundemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundemand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - MechanX FC 1:0

23e minuut.
Fernández Gregorio rent richting de bal. Fernández Gregorio geeft een hoge lob. Illán rent richting de bal. Illán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kawecki geeft de bal voor. Lundemand kopt de bal weg. Illán is nu in balbezit. Illán haalt uit met een fantastische trap. Çim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - MechanX FC 2:0

33e minuut.
Illán rent richting de bal. Illán passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lundemand de bal. Lundemand draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tekiray de bal onder controle te krijgen. Çim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Birmajer passt de bal met de wreef. Lundemand speelt de bal door. Illán bereikt de bal nog maar net als eerste. Illán schiet op doel. Çim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - MechanX FC 3:0

36e minuut.
Illán bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Illán de bal. Illán met een sublieme pass. Lundemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundemand schiet op doel. Çim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - MechanX FC 4:0

38e minuut.
Çim probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Birmajer de bal onder controle te krijgen. Birmajer met een sublieme pass. Illán bereikt de bal nog maar net als eerste. Illán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Birmajer rent richting de bal. Özbakan begaat een overtreding. Birmajer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Birmajer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Illán rent richting de bal. Illán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK YÜREK (DİRİLİŞ) 27%, MechanX FC 73%.
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - MechanX FC 4:0

51e minuut.
Lundemand is nu in balbezit. Lundemand met een sublieme pass. Illán is nu in balbezit. Illán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - MechanX FC 5:0

60e minuut.
Illán probeert naar een medespeler te passen. Lundemand rent richting de bal. Lundemand met een sublieme pass. Illán bereikt de bal nog maar net als eerste. Illán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Birmajer passt de bal in één keer door. Fernández Gregorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Gregorio geeft een hoge lob. Daar is Tekiray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illán rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - MechanX FC 6:0

72e minuut.
Birmajer passt de bal met de wreef. Alaşan rent richting de bal. Alaşan speelt de bal door. Akkan heeft problemen om de bal te vangen. Akkan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Papović kopt de bal weg. Kawecki probeert de bal met de borst te controleren. Kawecki geeft een lange en hoge pass. Illán rent richting de bal. Illán geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Lundemand is nu in balbezit. Lundemand draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Ekinözü de bal. Lundemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundemand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - MechanX FC 7:0

77e minuut.
Alaroğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Birmajer de bal. Birmajer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tekiray de bal. Lundemand speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Çevikyiğit is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández Gregorio. Çevikyiğit is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diyarbakırlılar met een snel genomen vrije trap. Alaroğlu geeft een hoge lob. Lundemand is nu in balbezit. Lundemand draait met de bal, schiet en ... Çim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Illán rent richting de bal. Illán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Akkan geeft de bal voor. Illán bereikt de bal nog maar net als eerste. Illán passt de bal in één keer door. Lundemand is nu in balbezit. Lundemand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK YÜREK (DİRİLİŞ) 11%, MechanX FC 89%.
AK YÜREK (DİRİLİŞ) - MechanX FC 7:0