Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Vieni avanti Molinaro Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3183
Vieni avanti Molinaro real milano s.l.
3-5-2 new 2 Tactiek testOne
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 37.2
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen matig
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Szatanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak is nu in balbezit. Labak speelt de bal door. Liberati is nu in balbezit. Liberati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Goffetti is nu in balbezit. Goffetti passt de bal zonder na te denken. Rivellino is nu in balbezit. Rivellino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Rebane met een sublieme pass. Rivellino rent richting de bal. Geroli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Geroli krijgt een gele kaart. Rivellino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goffetti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebane draait met de bal, schiet en ... Carnevali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Cabello geeft de bal voor. Liberati rent richting de bal. Famiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberati verovert de bal door een tackle van achteren. Liberati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Burlandi probeert naar een medespeler te passen. Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu passt de bal in één keer door. Rivellino is nu in balbezit. Rivellino schiet op doel. Carnevali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - real milano s.l. 1:0

29e minuut.
Bazzanella rent richting de bal. Bazzanella passt de bal met de wreef. Osio is nu in balbezit. Osio passt de bal in één keer door. Labak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Famiani is nu in balbezit. Famiani speelt de bal door. Rivellino is nu in balbezit. Rivellino haalt uit met een fantastische trap. Carnevali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - real milano s.l. 2:0

34e minuut.
Osio geeft de bal voor. Tiutiu is nu in balbezit. Labak onderschept slim de pass. Labak schiet op doel. Di Bella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - real milano s.l. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieni avanti Molinaro 50%, real milano s.l. 50%.
Vieni avanti Molinaro - real milano s.l. 2:1

46e minuut.
Bufalino komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Chiappa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiappa haalt uit met een fantastische trap. Daar is Liberati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labak rent richting de bal. Labak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ragno komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Daar is Labak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labak passt de bal met de wreef. Liberati bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberati draait met de bal, schiet en ... Di Bella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vieni avanti Molinaro - real milano s.l. 2:2

67e minuut.
Şerb geeft de bal voor. Bufalino probeert naar een medespeler te passen. Bazzanella heeft problemen om de bal te vangen. Rivellino rent richting de bal. Rivellino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bazzanella geeft een lange en hoge pass. Ragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardu begaat een overtreding. Ardu krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Szatanik is nu in balbezit. Liberati verovert de bal door een tackle van achteren. Škabraha rent richting de bal. Liberati verovert de bal door een tackle van achteren. Liberati schiet op doel. Di Bella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Szatanik rent richting de bal. Szatanik met een sublieme pass. Amatruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino onderschept slim de pass. Rivellino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carnevali trapt de bal weg van het doel. Goffetti probeert naar een medespeler te passen. Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Famiani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bazzanella is nu in balbezit. Bazzanella geeft een hoge lob. Labak is nu in balbezit. Labak draait met de bal, schiet en ... Di Bella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieni avanti Molinaro 55%, real milano s.l. 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vieni avanti Molinaro - real milano s.l. 2:2