Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ignazio Postiglione
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2816
Real Pisciotta Capiscione
4med2tre2 Tactiek serie B d
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 57.6
average Schieten very good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen solid


8e minuut.
Hufajko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adámek met een snelle inworp. Archip geeft een lange en hoge pass. Ciuchină maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Drzewiński probeert naar een medespeler te passen. Sannelli met een sublieme pass. Archip met een sublieme pass. Ursprung rent richting de bal. Ursprung schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Hufajko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Archip neemt de hoekschop. Ciuchină springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Capiscione 0:1

18e minuut.
Ursprung kopt de bal weg. Klungelig pakt Fuatoğlu de bal. Archip probeert naar een medespeler te passen. Sannelli rent richting de bal. Sannelli schiet op doel. Marañón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Iussa geeft een hoge lob. Inworp. De Bruyn met de inworp. Drzewiński is nu in balbezit. Drzewiński geeft de bal voor. Marañón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hufajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Capiscione 0:2

23e minuut.
De Bruyn geeft de bal voor. Daar is Ursprung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corvalle. Ursprung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drzewiński wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ursprung passt de bal zonder na te denken. Sannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannelli passt de bal in één keer door. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wojciechowski onderschept slim de pass. Wojciechowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Said Pullicino met de inworp. Coporan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ursprung probeert naar een medespeler te passen. Iussa probeert de bal aan de voet te houden. De Bruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyn geeft een lange en hoge pass. Ciuchină springt en kopt de bal. Marañón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Sannelli passt de bal met de wreef. Drzewiński geeft een lange en hoge pass. Iussa kopt de bal weg. De Bruyn heeft problemen om de bal te vangen. De Bruyn schiet op doel. Marañón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ursprung is nu in balbezit. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung probeert naar een medespeler te passen. Ciuchină rent richting de bal. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Capiscione 0:3

34e minuut.
Sannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzewiński is nu in balbezit. Drzewiński met een sublieme pass. Archip bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
De Bruyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drzewiński rent richting de bal. Drzewiński geeft een hoge lob. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Capiscione 0:4

38e minuut.
Klungelig pakt Iussa de bal. Corvalle is nu in balbezit. Ciuchină onderschept slim de pass. Ciuchină draait met de bal, schiet en ... Marañón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Capiscione 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pisciotta 72%, Capiscione 28%.
Real Pisciotta - Capiscione 0:5

50e minuut.
Said Pullicino rent richting de bal. De Bruyn verovert de bal door een tackle van achteren. De Bruyn met een sublieme pass. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ursprung rent richting de bal. Ursprung met een sublieme pass. Ciuchină is nu in balbezit. Ciuchină haalt uit met een fantastische trap. Marañón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Capiscione 0:6

63e minuut.
Daar is Archip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archip passt de bal zonder na te denken. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung schiet op doel. Marañón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Capiscione 0:7

65e minuut.
Ursprung verovert de bal door een tackle van achteren. Ursprung passt de bal in één keer door. Ciuchină rent richting de bal. Ursprung is nu in balbezit. Ursprung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Archip met de inworp. Sannelli is nu in balbezit. Sannelli passt de bal zonder na te denken. Drzewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzewiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Capiscione 0:8

68e minuut.
Coporan speelt de bal door. Daar is Stanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchină onderschept slim de pass. Ciuchină draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ursprung met een sublieme pass. Archip rent richting de bal. Archip geeft de bal voor. Ciuchină krijgt zijn hoofd ertegen. Marañón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Capiscione 0:9

86e minuut.
Archip rent richting de bal. Archip passt de bal in één keer door. Ursprung rent richting de bal. Ursprung schiet op doel. Marañón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pisciotta - Capiscione 0:10

88e minuut.
Iussa kopt de bal weg. Drzewiński heeft problemen om de bal te vangen. Ursprung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursprung draait met de bal, schiet en ... Uvír probeert de bal aan de voet te houden. Marañón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pisciotta 67%, Capiscione 33%.
Real Pisciotta - Capiscione 0:10