Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ARTAIKOS Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1183
ARTAIKOS PARMA AC
AMYNTIKO SYSTIMA Tactiek Spalletti
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 32.5
very good Schieten average
solid Passen weak
good Verdedigen average


2e minuut.
Lengsfeld is nu in balbezit. Lengsfeld met een sublieme pass. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer schiet op doel. Kałuska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - PARMA AC 1:0

4e minuut.
Balbi met een sublieme pass. Lengsfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengsfeld geeft een lange en hoge pass. Daar is Farías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farías schiet op doel. Kałuska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Lengsfeld is nu in balbezit. Lengsfeld speelt de bal door. Farías rent richting de bal. Farías haalt uit met een fantastische trap. Kałuska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - PARMA AC 2:0

15e minuut.
Doeltrap. Kałuska met een harde bal richting middenveld. Balbi kopt de bal weg. Farías heeft problemen om de bal te vangen. Farías draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Farías kopt de bal weg. Lengsfeld rent richting de bal. Lengsfeld geeft de bal voor. Farmer maakt een snoekduik en kopt de bal. Kałuska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - PARMA AC 3:0

20e minuut.
Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli geeft een lange en hoge pass. Farías heeft problemen om de bal te vangen. Farías haalt uit met een fantastische trap. Kałuska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - PARMA AC 4:0

22e minuut.
Vürst geeft een lange en hoge pass. Farmer kopt de bal weg. Balbi speelt de bal door. Vürst geeft een lange en hoge pass. Farías springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - PARMA AC 5:0

33e minuut.
Gia Hòa is nu in balbezit. Petäjäsmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Petäjäsmäki geeft een lange en hoge pass. Farías is nu in balbezit. Farías draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
geeft een lange en hoge pass. Zhigang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhigang geeft een hoge lob. Farías rent richting de bal. Farías schiet op doel. Kałuska bokst de bal weg. Pisanelli kopt de bal weg. Farías rent richting de bal. Farías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - PARMA AC 6:0

40e minuut.
Hüralp passt de bal in één keer door. Balbi is nu in balbezit. Balbi geeft een hoge lob. Farías is nu in balbezit. Farías haalt uit met een fantastische trap. Kałuska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Sarchi verovert de bal door een tackle van achteren. Vürst is nu in balbezit. Vürst geeft een lange en hoge pass. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARTAIKOS 29%, PARMA AC 71%.
ARTAIKOS - PARMA AC 6:0

51e minuut.
Pisanelli geeft een lange en hoge pass. Balbi kopt de bal weg. Farías rent richting de bal. Farías draait met de bal, schiet en ... Kałuska probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Zhigang kopt de bal weg. Klungelig pakt Farmer de bal. Farmer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Farías de bal. Farías haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Oţelea passt de bal met de wreef. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona speelt de bal door. Lengsfeld is nu in balbezit. Lengsfeld geeft een lange en hoge pass. Kałuska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Balbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbi geeft een lange en hoge pass. Farías is nu in balbezit. Farías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - PARMA AC 7:0

71e minuut.
Sarchi verovert de bal door een tackle van achteren. Sarchi met een sublieme pass. Oţelea heeft problemen om de bal te vangen. Lengsfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengsfeld haalt uit met een fantastische trap. Kałuska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Lengsfeld passt de bal in één keer door. Balbi is nu in balbezit. Balbi passt de bal in één keer door. Farías is nu in balbezit. Farías draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Lengsfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengsfeld geeft de bal voor. bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías onderschept slim de pass. Farías schiet op doel. Kałuska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lahnichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Kałuska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Vürst speelt de bal door. Lengsfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengsfeld passt de bal met de wreef. Farías rent richting de bal. Farías draait met de bal, schiet en ... Kałuska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - PARMA AC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARTAIKOS 37%, PARMA AC 63%.
ARTAIKOS - PARMA AC 8:0