Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 01:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Florida Wild Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1476
Florida Wild CLB Quang Ngai
Norm Tactiek 31.231
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 45.2
redelijk Schieten solide
matig Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Espíndola is nu in balbezit. Espíndola passt de bal in één keer door. Cervinski met een sublieme pass. Gort rent richting de bal. Gort draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cervinski passt de bal in één keer door. Cabanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanne passt de bal met de wreef. Gort rent richting de bal. Gort schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gort rent richting de bal. Cabanne rent richting de bal. Gort rent richting de bal. Gort haalt uit met een fantastische trap. Vangi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - CLB Quang Ngai 0:1

15e minuut.
Cabanne verovert de bal door een tackle van achteren. Cabanne met een sublieme pass. Gort heeft problemen om de bal te vangen. Gort haalt uit met een fantastische trap. Vangi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cervinski passt de bal in één keer door. Espíndola bereikt de bal nog maar net als eerste. Espíndola passt de bal in één keer door. Gort is nu in balbezit. Gort schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - CLB Quang Ngai 0:2

33e minuut.
Espíndola passt de bal in één keer door. Gort is nu in balbezit. Cabanne is nu in balbezit. Cabanne draait met de bal, schiet en ... Vangi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - CLB Quang Ngai 0:3

38e minuut.
Arcas Piqueres onderschept slim de pass. Cabanne rent richting de bal. Gort is nu in balbezit. Gort draait met de bal, schiet en ... Vangi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - CLB Quang Ngai 0:4

40e minuut.
Bảo Long is nu in balbezit. Cabanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanne geeft een hoge lob. Gort rent richting de bal. Gort haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - CLB Quang Ngai 0:5

45e minuut.
Espíndola passt de bal zonder na te denken. Cabanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gort is nu in balbezit. Gort draait met de bal, schiet en ... Vangi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - CLB Quang Ngai 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florida Wild 62%, CLB Quang Ngai 38%.
Florida Wild - CLB Quang Ngai 0:6

46e minuut.
Kocabaş komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Arcas Piqueres geeft een lange en hoge pass. Jabłonowski is nu in balbezit. Jabłonowski speelt de bal door. Kocabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabaş haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Klungelig pakt Cabanne de bal. Cabanne probeert naar een medespeler te passen. Gort is nu in balbezit. Gort schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Espíndola geeft de bal voor. Montesin heeft problemen om de bal te vangen. Gort rent richting de bal. Gort haalt uit met een fantastische trap. Vangi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - CLB Quang Ngai 0:7

59e minuut.
Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervinski passt de bal met de wreef. Gort is nu in balbezit. Gort schiet op doel. Vangi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - CLB Quang Ngai 0:8

60e minuut.
Toledo Fernández komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Cervinski passt de bal zonder na te denken. Espíndola rent richting de bal. Espíndola speelt de bal door. Gort is nu in balbezit. Gort schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - CLB Quang Ngai 0:9

63e minuut.
Petardo met een snelle inworp. Wąsik rent richting de bal. Breza met een sublieme pass. Kocabaş rent richting de bal. Kocabaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Phú heeft problemen om de bal te vangen. Cabanne is nu in balbezit. Montesin rent richting de bal. Cabanne verovert de bal door een tackle van achteren. Cabanne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Phú met de inworp. Emmerson is nu in balbezit. Emmerson passt de bal zonder na te denken. Gort bereikt de bal nog maar net als eerste. Gort haalt uit met een fantastische trap. Vangi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cabanne rent richting de bal. Cabanne schiet op doel. Vangi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - CLB Quang Ngai 0:10

75e minuut.
Espíndola probeert naar een medespeler te passen. Daniec heeft problemen om de bal te vangen. Daniec geeft de bal voor. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. Couce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Phú is nu in balbezit. Emmerson probeert naar een medespeler te passen. Gort bereikt de bal nog maar net als eerste. Gort haalt uit met een fantastische trap. Vangi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Couce probeert naar een medespeler te passen. Espíndola kopt de bal weg. Gort bereikt de bal nog maar net als eerste. Gort schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - CLB Quang Ngai 0:11

85e minuut.
Klungelig pakt Breza de bal. Breza passt de bal in één keer door. Cervinski met een sublieme pass. Gort bereikt de bal nog maar net als eerste. Gort draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Cabanne is nu in balbezit. Arcas Piqueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanne onderschept slim de pass. Gort bereikt de bal nog maar net als eerste. Gort haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Montesin geeft een lange en hoge pass. Breza kopt de bal weg. Daniec geeft een hoge lob. Kocabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabaş haalt uit met een fantastische trap. Couce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florida Wild 54%, CLB Quang Ngai 46%.
Florida Wild - CLB Quang Ngai 0:11