Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Naród Legnicki Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1688
FC Naród Legnicki Ultrass Wapiencia
343 dla att Tactiek Szczęść Boże
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
38.4 gemiddelde waardering 40.3
average Schieten weak
weak Passen adequate
average Verdedigen good


18e minuut.
Oraşan rent richting de bal. Oraşan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gracés de bal. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Ultrass Wapiencia 0:1

25e minuut.
Rehtsalu met een snelle inworp. Klungelig pakt Chełkowski de bal. Chełkowski passt de bal in één keer door. Taraday bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraday draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Ultrass Wapiencia 0:2

27e minuut.
Avila passt de bal zonder na te denken. Oraşan rent richting de bal. Serra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serra krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Jalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalle passt de bal in één keer door. Taraday is nu in balbezit. Taraday schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Trane trapt de bal weg van het doel. Kennion kan de bal niet met de borst controleren. Kennion geeft een lange en hoge pass. Taraday rent richting de bal. Taraday haalt uit met een fantastische trap. Trane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 74%, Ultrass Wapiencia 26%.
FC Naród Legnicki - Ultrass Wapiencia 0:2

49e minuut.
Marjine rent richting de bal. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraday rent richting de bal. Taraday haalt uit met een fantastische trap. Trane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Naród Legnicki - Ultrass Wapiencia 0:3

54e minuut.
Jalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennion verovert de bal door een tackle van achteren. Kennion passt de bal in één keer door. Taraday is nu in balbezit. Taraday schiet op doel. Trane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Naród Legnicki 70%, Ultrass Wapiencia 30%.
FC Naród Legnicki - Ultrass Wapiencia 0:3