Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: WorkmanS Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1184
Operário Legionowcy Wilanów
Tática 2 Tactiek wysoko szeroko
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
27.5 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten adequate
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


6e minuut.
Rabler met een snelle inworp. Harbach probeert naar een medespeler te passen. Merlini is nu in balbezit. Jianxin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianxin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagiński met een snelle inworp. Pasik met een sublieme pass. Bagiński geeft de bal voor. Jianxin kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nascimento passt de bal zonder na te denken. Rabler rent richting de bal. Rabler passt de bal zonder na te denken. Kirjonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirjonen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kirjonen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szef komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Aleixo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jianxin met de inworp. Schmaus rent richting de bal. Schmaus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Operário 78%, Legionowcy Wilanów 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Operário - Legionowcy Wilanów 0:0

52e minuut.
Yadid verovert de bal door een tackle van achteren. Yadid geeft de bal voor. Zullian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarzewski draait met de bal, schiet en ... Siadek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Jianxin rent richting de bal. Jianxin passt de bal met de wreef. Schmaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmaus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Operário - Legionowcy Wilanów 0:1

62e minuut.
Mentorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentorski speelt de bal door. Jianxin rent richting de bal. Jianxin geeft een hoge lob. Aleixo onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Jianxin geeft een hoge lob. Zullian kopt de bal weg. Harbach probeert de bal aan de voet te houden. Siarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarzewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Operário 69%, Legionowcy Wilanów 31%.
Operário - Legionowcy Wilanów 0:1