Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: globeshotters Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2553
globeshotters All Stars United
3-5-2 Tactiek save jos 1 +
51% Balbezit 49%
9% Spel op eigen helft 91%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 38.4
weak Schieten weak
weak Passen good
average Verdedigen very good


2e minuut.
Briët is nu in balbezit. Briët speelt de bal door. Van de Perre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Perre schiet op doel. Van Parys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - All Stars United 1:0

5e minuut.
Belletti is nu in balbezit. De Mol onderschept slim de pass. De Mol met een sublieme pass. Goethals is nu in balbezit. Goethals schiet op doel. Van Parys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Briët is nu in balbezit. Briët haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Inworp. Meyen met de inworp. Soria is nu in balbezit. Hulsmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulsmans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Van Parys speelt de bal door. Meyen kopt de bal weg. Feldmann controleert de bal met de borst. Hulsmans rent richting de bal. Hulsmans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Feldmann geeft een lange en hoge pass. Briët is nu in balbezit. Briët passt de bal met de wreef. Van de Perre rent richting de bal. Van de Perre schiet op doel. Van Parys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hulsmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulsmans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - All Stars United 2:0

18e minuut.
Peels kopt de bal weg. Inworp. Tovaryš met een snelle inworp. Van de Perre is nu in balbezit. Van de Perre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Van de Perre onderschept slim de pass. Van de Perre geeft de bal voor. Soria kopt de bal weg. Hulsmans controleert de bal met de borst. Hulsmans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Van de Perre passt de bal in één keer door. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulsmans rent richting de bal. Hulsmans haalt uit met een fantastische trap. Van Parys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - All Stars United 3:0

31e minuut.
Goethals is nu in balbezit. Goethals met een sublieme pass. Van de Perre rent richting de bal. Van de Perre schiet op doel. Van Parys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - All Stars United 4:0

35e minuut.
Goethals met een snelle inworp. Briët met een sublieme pass. Van de Perre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Perre draait met de bal, schiet en ... Van Parys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - All Stars United 5:0

36e minuut.
Goethals zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Briët is nu in balbezit. Briët geeft een lange en hoge pass. Van de Perre rent richting de bal. Van de Perre schiet op doel. Van Parys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hulsmans is nu in balbezit. Hulsmans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - All Stars United 6:0

43e minuut.
Hulsmans passt de bal zonder na te denken. Soria heeft problemen om de bal te vangen. Soria met een sublieme pass. Van de Perre rent richting de bal. Van de Perre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Briët rent richting de bal. Briët passt de bal in één keer door. Hulsmans is nu in balbezit. Hulsmans draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Van de Perre controleert de bal met de borst. Briët rent richting de bal. Van de Perre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Perre draait met de bal, schiet en ... Van Parys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - All Stars United 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: globeshotters 4%, All Stars United 96%.
globeshotters - All Stars United 7:0

53e minuut.
Peels heeft problemen om de bal te vangen. Peels probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hulsmans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hulsmans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - All Stars United 8:0

56e minuut.
Sultani passt de bal zonder na te denken. Inworp. Meyen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soria rent richting de bal. Soria geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Ba komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria onderschept slim de pass. Soria probeert naar een medespeler te passen. Goethals rent richting de bal. Goethals geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ba met een snelle inworp. Soria rent richting de bal. Soria geeft een hoge lob. Klungelig pakt Van de Perre de bal. Van de Perre draait met de bal, schiet en ... Van Parys bokst de bal weg.

76e minuut.
Goethals passt de bal met de wreef. Daar is Tovaryš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hulsmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulsmans draait met de bal, schiet en ... Van Parys probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Briët bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Perre rent richting de bal. Briët rent richting de bal. Briët draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - All Stars United 9:0

88e minuut.
Van de Perre is nu in balbezit. Briët speelt de bal door. Hulsmans heeft problemen om de bal te vangen. Van de Perre bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Perre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
globeshotters - All Stars United 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: globeshotters 13%, All Stars United 87%.
globeshotters - All Stars United 10:0