Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Acá te dejamos sin sangre
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 813
Los Chupacabras morena
3.22.3 Tactiek Desarrollo
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 22.9
good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen average


6e minuut.
Nánási passt de bal in één keer door. Garnier heeft problemen om de bal te vangen. Kale is nu in balbezit. Kale draait met de bal, schiet en ... Luetich probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Quadri rent richting de bal. Quadri passt de bal in één keer door. Hayuer rent richting de bal. Nánási is nu in balbezit. Nánási draait met de bal, schiet en ... Rosales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chupacabras - morena 1:0

10e minuut.
Burruchaga speelt de bal door. Łopatka rent richting de bal. Nánási onderschept slim de pass. Nánási schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nánási kopt de bal weg. Daar is Luetich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayuer rent richting de bal. Hayuer haalt uit met een fantastische trap. Rosales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chupacabras - morena 2:0

20e minuut.
Quadri geeft een lange en hoge pass. Luetich heeft problemen om de bal te vangen. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chupacabras - morena 3:0

22e minuut.
Mazzola rent richting de bal. Hayuer rent richting de bal. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási draait met de bal, schiet en ... Rosales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chupacabras - morena 4:0

24e minuut.
Luetich onderschept slim de pass. Luetich geeft de bal voor. Boywitt probeert de bal met de borst te controleren. Kale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Parone met een sublieme pass. Stojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanowski passt de bal zonder na te denken. Hayuer is nu in balbezit. Hayuer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Barone passt de bal zonder na te denken. Parone is nu in balbezit. Parone met een sublieme pass. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Almeyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási onderschept slim de pass. Nánási speelt de bal door. Daar is Hayuer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayuer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Parone bereikt de bal nog maar net als eerste. Parone passt de bal in één keer door. Cardona probeert de bal aan de voet te houden. Hayuer rent richting de bal. Hayuer draait met de bal, schiet en ... Rosales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cardona de bal. Stojanowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Garnier geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golombeck met de inworp. Kale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojanowski met een sublieme pass. Hayuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayuer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chupacabras 31%, morena 69%.
Los Chupacabras - morena 4:0

46e minuut.
Batlle komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Luetich de bal. Kale bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási is nu in balbezit. Kale is nu in balbezit. Kale draait met de bal, schiet en ... Rosales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Batlle probeert naar een medespeler te passen. Mazzola is nu in balbezit. Nánási onderschept slim de pass. Hayuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayuer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Almeyda rent richting de bal. Nánási verovert de bal door een tackle van achteren. Nánási speelt de bal door. Kale rent richting de bal. Kale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mazzola geeft een hoge lob. Inworp. Hayuer met een snelle inworp. Nánási rent richting de bal. Nánási schiet op doel. Rosales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chupacabras - morena 5:0

62e minuut.
Burruchaga met een sublieme pass. Łopatka rent richting de bal. Nánási onderschept slim de pass. Nánási schiet op doel. Rosales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Nánási is nu in balbezit. Kale probeert naar een medespeler te passen. Mazzola is nu in balbezit. Hayuer verovert de bal door een tackle van achteren. Hayuer draait met de bal, schiet en ... Rosales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nánási draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Rosales trapt de bal weg. Daar is Nánási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nánási haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chupacabras - morena 6:0

69e minuut.
Kale met een sublieme pass. Hayuer rent richting de bal. Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási verovert de bal door een tackle van achteren. Nánási schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hayuer is nu in balbezit. Spinozzi onderschept slim de pass. Spinozzi geeft de bal voor. Kale rent richting de bal. Kale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rosales met een harde bal richting middenveld. Nánási rent richting de bal. Hayuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayuer draait met de bal, schiet en ... Rosales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka passt de bal in één keer door. Mazzola rent richting de bal. Nánási verovert de bal door een tackle van achteren. Nánási haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Garnier geeft een hoge lob. Inworp. Kale met een snelle inworp. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kale rent richting de bal. Nánási passt de bal in één keer door. Hayuer rent richting de bal. Hayuer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Chupacabras - morena 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Chupacabras 18%, morena 82%.
Los Chupacabras - morena 7:0