Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 22:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Super Milan Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2675
Super Milan FC Blau-Weiß Rostock
Jair Tactiek 4-3-3 links
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.2 gemiddelde waardering 28.8
formidable Schieten poor
solid Passen average
average Verdedigen weak


2e minuut.
Kujawka speelt de bal door. Engwall heeft problemen om de bal te vangen. Lagerblom begaat een overtreding. Lagerblom krijgt een gele kaart. Engwall raakt geblesseerd tijdens het duel. Kujawka met een snel genomen vrije trap. Anzola is nu in balbezit. Anzola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Saarilehto geeft de bal voor. Klungelig pakt Oelke de bal. Anzola rent richting de bal. Anzola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - FC Blau-Weiß Rostock 1:0

6e minuut.
Romero is nu in balbezit. Romero probeert naar een medespeler te passen. La Torre heeft problemen om de bal te vangen. La Torre schiet op doel. Kirbach probeert de bal aan de voet te houden. Moskov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Romero rent richting de bal. Romero met een sublieme pass. Anzola rent richting de bal. Anzola draait met de bal, schiet en ... Moskov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - FC Blau-Weiß Rostock 2:0

22e minuut.
Inworp. Aït Kaci met een snelle inworp. Urland heeft problemen om de bal te vangen. Aït Kaci rent richting de bal. Aït Kaci geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Serazzi met een snelle inworp. Saarilehto is nu in balbezit. Saarilehto passt de bal zonder na te denken. Romero is nu in balbezit. Romero geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moskov trapt de bal weg. Saarilehto kopt de bal weg. La Torre rent richting de bal. La Torre draait met de bal, schiet en ... Moskov bokst de bal weg. Engwall rent richting de bal. Engwall haalt uit met een fantastische trap. Moskov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lagerblom speelt de bal door. Anzola geeft een lange en hoge pass. La Torre rent richting de bal. La Torre draait met de bal, schiet en ... Moskov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - FC Blau-Weiß Rostock 3:0

35e minuut.
Erhardt met een sublieme pass. La Torre is nu in balbezit. Engwall bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre is nu in balbezit. La Torre haalt uit met een fantastische trap. Moskov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - FC Blau-Weiß Rostock 4:0

40e minuut.
Oelke speelt de bal door. Saarilehto is nu in balbezit. Saarilehto passt de bal met de wreef. La Torre rent richting de bal. La Torre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Milan 25%, FC Blau-Weiß Rostock 75%.
Super Milan - FC Blau-Weiß Rostock 4:0

48e minuut.
Oelke bereikt de bal nog maar net als eerste. Oelke geeft de bal voor. Inworp. Kujawka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romero geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. La Torre is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - FC Blau-Weiß Rostock 5:0

51e minuut.
Romero rent richting de bal. Romero passt de bal met de wreef. Engwall rent richting de bal. Engwall schiet op doel. Moskov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dack kopt de bal weg. Saarilehto rent richting de bal. Saarilehto passt de bal in één keer door. Engwall rent richting de bal. Engwall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - FC Blau-Weiß Rostock 6:0

56e minuut.
Romero is nu in balbezit. Anzola is nu in balbezit. Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzola is nu in balbezit. Anzola draait met de bal, schiet en ... Moskov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Saarilehto rent richting de bal. Saarilehto probeert naar een medespeler te passen. Engwall is nu in balbezit. Engwall draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lagerblom de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Anzola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anzola passt de bal met de wreef. Engwall rent richting de bal. Engwall draait met de bal, schiet en ... Moskov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - FC Blau-Weiß Rostock 7:0

63e minuut.
Kujawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Anzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzola schiet op doel. Moskov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - FC Blau-Weiß Rostock 8:0

69e minuut.
Romero passt de bal in één keer door. Kirbach bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre onderschept slim de pass. La Torre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Milan - FC Blau-Weiß Rostock 9:0

72e minuut.
Engwall is nu in balbezit. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero probeert naar een medespeler te passen. La Torre rent richting de bal. La Torre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Inworp. Saarilehto met de inworp. La Torre speelt de bal door. Klungelig pakt Engwall de bal. Engwall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Aït Kaci is nu in balbezit. Szulgo onderschept slim de pass. Romero speelt de bal door. Anzola is nu in balbezit. Anzola draait met de bal, schiet en ... Moskov bokst de bal weg.

90e minuut.
Anzola passt de bal zonder na te denken. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo passt de bal zonder na te denken. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre draait met de bal, schiet en ... Moskov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Milan 25%, FC Blau-Weiß Rostock 75%.
Super Milan - FC Blau-Weiß Rostock 9:0