Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: vypereur Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1493
vypereur RO.maniac
hip Tactiek RO 4.3.2.1
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 37.1
adequate Schieten weak
average Passen average
good Verdedigen solid


4e minuut.
Casados verovert de bal door een tackle van achteren. Benoît bereikt de bal nog maar net als eerste. Casados verovert de bal door een tackle van achteren. Casados draait met de bal, schiet en ... Dos Santos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vypereur - RO.maniac 0:1

31e minuut.
Casados is nu in balbezit. Sośnicki onderschept slim de pass. Sośnicki passt de bal zonder na te denken. Măcriş rent richting de bal. Măcriş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bicheru heeft problemen om de bal te vangen. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira met een sublieme pass. Măcriş is nu in balbezit. Măcriş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Estévès rent richting de bal. Elia speelt de bal door. Ciribilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciribilli draait met de bal, schiet en ... Tamusonis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vypereur - RO.maniac 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vypereur 45%, RO.maniac 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vypereur - RO.maniac 1:1

46e minuut.
Mahut komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porato komt het veld opgelopen. Malaquias komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bicheru passt de bal met de wreef. Casados bereikt de bal nog maar net als eerste. Jean-Baptiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Casados onderschept slim de pass. Casados draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mahut trapt de bal weg. Hoarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoarau passt de bal in één keer door. Estévès bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévès geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vypereur 50%, RO.maniac 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vypereur - RO.maniac 1:1