Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RepubblicaZeneixe Turris Libyssonis
2+1vs2+1 Tactiek 2vs2
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 38.9
adequate Schieten adequate
solid Passen solid
excellent Verdedigen poor


1e minuut.
Sartirani is nu in balbezit. Güneylioğlu is nu in balbezit. Sartirani onderschept slim de pass. Sartirani met een sublieme pass. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caiazza rent richting de bal. Caiazza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Michelli trapt de bal weg. Sartirani speelt de bal door. Daar is Del Piero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klepczyński rent richting de bal. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap. Raça kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Karaduman is nu in balbezit. Karaduman geeft een hoge lob. Sartirani bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Klepczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Turris Libyssonis 1:0

22e minuut.
Güneylioğlu kopt de bal weg. Michelli met een sublieme pass. Sartirani rent richting de bal. Klepczyński onderschept slim de pass. Klepczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Turris Libyssonis 2:0

29e minuut.
Montoro geeft een hoge lob. Güneylioğlu is nu in balbezit. Güneylioğlu probeert naar een medespeler te passen. Klepczyński rent richting de bal. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Laksono bereikt de bal nog maar net als eerste. Laksono passt de bal in één keer door. Klepczyński is nu in balbezit. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap. Raça werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Turris Libyssonis 3:0

33e minuut.
Sartirani speelt de bal door. Shaw is nu in balbezit. Klepczyński is nu in balbezit. Klepczyński schiet op doel. Raça probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Turris Libyssonis 4:0

37e minuut.
Sartirani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza rent richting de bal. Caiazza schiet op doel. Michelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Turris Libyssonis 4:1

39e minuut.
Sartirani met de inworp. Chalmers is nu in balbezit. Chalmers met een sublieme pass. Caiazza rent richting de bal. Caiazza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klepczyński passt de bal in één keer door. Caiazza probeert de bal aan de voet te houden. Güneylioğlu rent richting de bal. Güneylioğlu speelt de bal door. Otręba met een sublieme pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Güneylioğlu rent richting de bal. Güneylioğlu speelt de bal door. Klepczyński is nu in balbezit. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap. Raça probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Topek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 52%, Turris Libyssonis 48%.
RepubblicaZeneixe - Turris Libyssonis 4:1

48e minuut.
Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartirani is nu in balbezit. Sartirani met een sublieme pass. Caiazza heeft problemen om de bal te vangen. Caiazza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caiazza met een snelle inworp. Sartirani probeert naar een medespeler te passen. Caiazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Sartirani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartirani passt de bal zonder na te denken. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński draait met de bal, schiet en ... Raça werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Turris Libyssonis 5:1

69e minuut.
Topek bereikt de bal nog maar net als eerste. Topek met een sublieme pass. Klepczyński rent richting de bal. Klepczyński schiet op doel. Raça probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sartirani met een sublieme pass. Caiazza heeft problemen om de bal te vangen. Mikla bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiazza verovert de bal door een tackle van achteren. Caiazza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Sartirani probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Klepczyński de bal onder controle te krijgen. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński rent richting de bal. Klepczyński draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Ranuzzi rent richting de bal. Ranuzzi passt de bal in één keer door. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap. Raça probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - Turris Libyssonis 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 52%, Turris Libyssonis 48%.
RepubblicaZeneixe - Turris Libyssonis 6:1