Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:39
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Widzew Masters Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2217
Widzew Masters WIDZEW_ŁÓDŹ
New Hope Tactiek Herbapol
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
31.5 gemiddelde waardering 25.6
adequate Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Tur rent richting de bal. Tur passt de bal zonder na te denken. Mika bereikt de bal nog maar net als eerste. Mika schiet op doel. Vereses probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - WIDZEW_ŁÓDŹ 1:0

3e minuut.
Vanbeek geeft een lange en hoge pass. Mika is nu in balbezit. Pereira Sotelo is nu in balbezit. Mika verovert de bal door een tackle van achteren. Mika draait met de bal, schiet en ... Vereses verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Daar is Szałachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szałachowski passt de bal zonder na te denken. Antonie is nu in balbezit. Antonie schiet op doel. Lucena probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tur met een snelle inworp. Gezgin geeft de bal voor. Daar is Pereira Sotelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mika is nu in balbezit. Mika schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gezgin passt de bal zonder na te denken. Belmessieri is nu in balbezit. Pereira Sotelo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pereira Sotelo krijgt een gele kaart. Belmessieri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belmessieri neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - WIDZEW_ŁÓDŹ 2:0

38e minuut.
Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zila verovert de bal door een tackle van achteren. Korwin-Mikke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zila is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zila neemt zijn aanloop. Lucena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 53%, WIDZEW_ŁÓDŹ 47%.
Widzew Masters - WIDZEW_ŁÓDŹ 2:0

68e minuut.
Celan bereikt de bal nog maar net als eerste. Celan geeft een hoge lob. Inworp. Gezgin met een snelle inworp. Tur geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vanbeek rent richting de bal. Vanbeek geeft de bal voor. Pereira Sotelo probeert de bal aan de voet te houden. Mika bereikt de bal nog maar net als eerste. Mika draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - WIDZEW_ŁÓDŹ 3:0

82e minuut.
Korwin-Mikke probeert de bal aan de voet te houden. Belmessieri is nu in balbezit. Vanbeek is nu in balbezit. Belmessieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmessieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 48%, WIDZEW_ŁÓDŹ 52%.
Widzew Masters - WIDZEW_ŁÓDŹ 3:0