Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: C.S.L. 11 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4375
C.S.L. 11 AFRO
Let`s Go! Tactiek AFRO
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 25.3
formidable Schieten weak
good Passen weak
very good Verdedigen average


1e minuut.
Grama speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogoveanu met een snelle inworp. Necula rent richting de bal. Necula geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Andreev kopt de bal weg. Rogoveanu geeft een lange en hoge pass. Carmitru kopt de bal weg. Feraru is nu in balbezit. Feraru haalt uit met een fantastische trap. Karaboya bokst de bal weg. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Demirian geeft een hoge lob. Inworp. Rogoveanu met een snelle inworp. Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Demirian rent richting de bal. Demirian geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Carmitru de bal onder controle te krijgen. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru geeft een lange en hoge pass. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - AFRO 1:0

16e minuut.
Feraru probeert naar een medespeler te passen. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru passt de bal met de wreef. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru schiet op doel. Karaboya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Feraru rent richting de bal. Feraru met een sublieme pass. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - AFRO 2:0

25e minuut.
Nedelescu geeft een lange en hoge pass. Vlăsceanu kopt de bal weg. Feraru is nu in balbezit. Feraru geeft een hoge lob. Carmitru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Neacşu rent richting de bal. Neacşu geeft een hoge lob. Rogoveanu kopt de bal weg. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vlăsceanu geeft een hoge lob. Feraru kopt de bal weg. Rogoveanu probeert naar een medespeler te passen. Feraru is nu in balbezit. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Domachowski rent richting de bal. Domachowski geeft een hoge lob. Neacşu heeft problemen om de bal te vangen. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - AFRO 3:0

37e minuut.
Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu passt de bal zonder na te denken. Carmitru rent richting de bal. Carmitru schiet op doel. Karaboya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - AFRO 4:0

42e minuut.
Miklosik geeft een hoge lob. Demirian rent richting de bal. Demirian geeft een hoge lob. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rogoveanu onderschept slim de pass. Rogoveanu geeft een hoge lob. Carmitru kopt de bal weg. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru draait met de bal, schiet en ... Karaboya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 11 21%, AFRO 79%.
C.S.L. 11 - AFRO 4:0

47e minuut.
Neacşu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Necula met een snelle inworp. Rogoveanu geeft de bal voor. Feraru krijgt zijn hoofd ertegen. Karaboya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - AFRO 5:0

48e minuut.
Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru onderschept slim de pass. Carmitru speelt de bal door. Daar is Feraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feraru schiet op doel. Karaboya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Demirian geeft een lange en hoge pass. Domachowski rent richting de bal. Domachowski geeft de bal voor. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Neacşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru verovert de bal door een tackle van achteren. Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru onderschept slim de pass. Feraru draait met de bal, schiet en ... Karaboya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Feraru is nu in balbezit. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru is nu in balbezit. Carmitru rent richting de bal. Carmitru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gorgan met een sublieme pass. Rogoveanu met een sublieme pass. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - AFRO 6:0

60e minuut.
Grama rent richting de bal. Rogoveanu onderschept slim de pass. Rogoveanu passt de bal in één keer door. Carmitru heeft problemen om de bal te vangen. Carmitru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Carmitru rent richting de bal. Carmitru passt de bal met de wreef. Stoichiţă is nu in balbezit. Feraru onderschept slim de pass. Feraru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Necula speelt de bal door. Santiago López geeft een lange en hoge pass. Feraru kopt de bal weg. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel. Karaboya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu passt de bal met de wreef. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - AFRO 7:0

64e minuut.
Stoichiţă is nu in balbezit. Feraru verovert de bal door een tackle van achteren. Feraru passt de bal zonder na te denken. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Karaboya bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - AFRO 8:0

68e minuut.
Gorgan probeert de bal met de borst te controleren. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu passt de bal met de wreef. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - AFRO 9:0

69e minuut.
Grama probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Rogoveanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Necula geeft de bal voor. Feraru kopt de bal weg. Karaboya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Necula is nu in balbezit. Necula geeft de bal voor. Demirian heeft problemen om de bal te vangen. Vlăsceanu rent richting de bal. Vlăsceanu geeft een lange en hoge pass. Karaboya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - AFRO 10:0

73e minuut.
Miklosik met een sublieme pass. Câmpeanu speelt de bal door. Feraru is nu in balbezit. Feraru schiet op doel. Karaboya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - AFRO 11:0

75e minuut.
Rogoveanu passt de bal zonder na te denken. Necula geeft de bal voor. Klungelig pakt Neacşu de bal. Feraru rent richting de bal. Feraru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Rogoveanu geeft de bal voor. Daar is Feraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neacşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru verovert de bal door een tackle van achteren. Feraru haalt uit met een fantastische trap. Karaboya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Demirian met een harde bal richting middenveld. Stancu heeft problemen om de bal te vangen. Necula rent richting de bal. Necula geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Feraru is nu in balbezit. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - AFRO 12:0

78e minuut.
Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru probeert naar een medespeler te passen. Feraru rent richting de bal. Feraru haalt uit met een fantastische trap. Karaboya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Neacşu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vlăsceanu de bal. Vlăsceanu passt de bal in één keer door. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Necula rent richting de bal. Necula met een sublieme pass. Carmitru rent richting de bal. Carmitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - AFRO 13:0

86e minuut.
Carmitru geeft een hoge lob. Vlăsceanu met een sublieme pass. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru schiet op doel. Karaboya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - AFRO 14:0

90e minuut.
Rogoveanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Vlăsceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlăsceanu geeft een hoge lob. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Karaboya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 11 15%, AFRO 85%.
C.S.L. 11 - AFRO 14:0