Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dream Team GT Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2342
Dream Team GT ADW Rafteam
4-1-3-2 Tactiek Przejście
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.7 gemiddelde waardering 44.7
average Schieten solid
weak Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Cronér passt de bal met de wreef. Drbohlav is nu in balbezit. Gajosiński maakt een afschuwelijke overtreding. Gajosiński krijgt een gele kaart. Drbohlav is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Drbohlav neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Portugal geeft de bal voor. Gajosiński kopt de bal weg. Prazeres met een sublieme pass. Sénéchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sénéchal geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Daar is Pająk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pająk geeft een lange en hoge pass. Sénéchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sénéchal haalt uit met een fantastische trap. Rumun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Turi passt de bal met de wreef. Daar is Smit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacDowall met een sublieme pass. Cronér is nu in balbezit. Cronér draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team GT - ADW Rafteam 0:1

38e minuut.
MacDowall passt de bal met de wreef. Sénéchal rent richting de bal. Sénéchal speelt de bal door. Drbohlav rent richting de bal. Drbohlav schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team GT 72%, ADW Rafteam 28%.
Dream Team GT - ADW Rafteam 0:1

49e minuut.
Turini met een sublieme pass. Daar is Pająk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pająk speelt de bal door. Cronér bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronér schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team GT - ADW Rafteam 0:2

53e minuut.
Cronér kopt de bal weg. Pająk is nu in balbezit. Pająk met een sublieme pass. Cronér bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronér draait met de bal, schiet en ... Rumun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Gajosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gajosiński geeft de bal voor. Pająk met een sublieme pass. Cronér rent richting de bal. Cronér draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pająk geeft de bal voor. Sénéchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sénéchal schiet op doel. Cronér is nu in balbezit. Cronér schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pająk rent richting de bal. Pająk geeft een lange en hoge pass. Kubik controleert de bal met de borst. Sénéchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sénéchal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Prazeres kopt de bal weg. Galilea rent richting de bal. Cronér verovert de bal door een tackle van achteren. Cronér haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team GT - ADW Rafteam 0:3

80e minuut.
MacDowall speelt de bal door. Pająk speelt de bal door. Nikolovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronér onderschept slim de pass. Cronér schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Prazeres met een sublieme pass. Klungelig pakt Sénéchal de bal. Sénéchal passt de bal met de wreef. MacDowall bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDowall schiet op doel. Rumun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Rumun met een harde bal richting middenveld. MacDowall probeert naar een medespeler te passen. Pająk met een sublieme pass. Cronér heeft problemen om de bal te vangen. Cronér haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team GT 70%, ADW Rafteam 30%.
Dream Team GT - ADW Rafteam 0:3