Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Schlachtplatz
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2357
Borussia Duderstadt 09 zocco moves 1848
Grund Tactiek dodo
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 43.5
average Schieten adequate
average Passen good
average Verdedigen solid


24e minuut.
Bobiński is nu in balbezit. Bobiński probeert naar een medespeler te passen. Ehrenwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenwant schiet op doel. Madgearu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Salomon met een sublieme pass. Szepesi is nu in balbezit. Szepesi passt de bal met de wreef. Statu is nu in balbezit. Statu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Schabowy passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Ługowski de bal onder controle te krijgen. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - zocco moves 1848 0:1

32e minuut.
Wagefeld met een sublieme pass. Bobiński speelt de bal door. Ługowski rent richting de bal. Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Statu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Schabowy speelt de bal door. Szepesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szepesi passt de bal zonder na te denken. Ehrenwant rent richting de bal. Ehrenwant haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gąsienica heeft problemen om de bal te vangen. Bobiński is nu in balbezit. Bobiński passt de bal met de wreef. Statu rent richting de bal. Statu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Daar is Statu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Statu probeert naar een medespeler te passen. Gąsienica is nu in balbezit. Bobiński onderschept slim de pass. Bobiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - zocco moves 1848 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Duderstadt 09 75%, zocco moves 1848 25%.
Borussia Duderstadt 09 - zocco moves 1848 0:2

51e minuut.
Bobiński onderschept slim de pass. Madgearu rent richting de bal. Bobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Bobiński haalt uit met een fantastische trap. Hernandes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Duderstadt 09 - zocco moves 1848 0:3

54e minuut.
Salomon onderschept slim de pass. Salomon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Madgearu de bal. Ehrenwant rent richting de bal. Ehrenwant schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Madgearu rent richting de bal. Bobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Ehrenwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu rent richting de bal. Statu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Statu geeft de bal voor. Ługowski heeft problemen om de bal te vangen. Szepesi met een sublieme pass. Klungelig pakt Ehrenwant de bal. Ehrenwant schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Wagefeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Bobiński passt de bal zonder na te denken. Ehrenwant rent richting de bal. Ehrenwant haalt uit met een fantastische trap. Hernandes bokst de bal weg.

67e minuut.
Danielczy met een sublieme pass. Parlau is nu in balbezit. Parlau geeft een hoge lob. Rowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Wagefeld rent richting de bal. Wagefeld geeft een hoge lob. Szepesi is nu in balbezit. Szepesi geeft de bal voor. Ehrenwant kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Szepesi met een snelle inworp. Statu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ługowski ... Strafschop! Statu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ehrenwant legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Madgearu verovert de bal door een tackle van achteren. Madgearu speelt de bal door. Szepesi probeert naar een medespeler te passen. Statu is nu in balbezit. Statu schiet op doel. Hernandes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Duderstadt 09 49%, zocco moves 1848 51%.
Borussia Duderstadt 09 - zocco moves 1848 0:3