Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC Baška Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
FC Baška Parta 66
baf Tactiek 4-3-3-
35% Balbezit 65%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 58.2
weak Schieten outstanding
good Passen outstanding
weak Verdedigen good


2e minuut.
Kręcichwost geeft de bal voor. Cernat kopt de bal weg. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas schiet op doel. Toney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - Parta 66 0:1

5e minuut.
Akifzadə is nu in balbezit. Akifzadə passt de bal in één keer door. Vafeas is nu in balbezit. Vafeas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kolaylı is nu in balbezit. Pascal geeft een hoge lob. Vafeas is nu in balbezit. Vafeas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Goodin de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

9e minuut.
Kolaylı met een sublieme pass. Makuch is nu in balbezit. Pascal is nu in balbezit. Pascal geeft een lange en hoge pass. Vafeas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kolaylı rent richting de bal. Kolaylı probeert naar een medespeler te passen. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal rent richting de bal. Pascal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Akifzadə passt de bal in één keer door. Pascal is nu in balbezit. Pascal speelt de bal door. Makuch rent richting de bal. Makuch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Toney speelt de bal door. Kolaylı heeft problemen om de bal te vangen. Cernat kopt de bal weg. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kolaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaylı passt de bal met de wreef. Pascal rent richting de bal. Pascal geeft een lange en hoge pass. Vafeas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vafeas passt de bal zonder na te denken. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal met een sublieme pass. Makuch heeft problemen om de bal te vangen. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Toney bokst de bal weg. Akifzadə is nu in balbezit. Akifzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - Parta 66 0:2

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cernat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolaylı speelt de bal door. Klungelig pakt Akifzadə de bal. Akifzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vafeas springt en kopt de bal. Toney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Cernat passt de bal in één keer door. Pascal probeert naar een medespeler te passen. Makuch is nu in balbezit. Makuch draait met de bal, schiet en ... Toney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - Parta 66 0:3

26e minuut.
Newman is nu in balbezit. Newman geeft een lange en hoge pass. Kolaylı rent richting de bal. Kolaylı geeft een lange en hoge pass. Vafeas maakt een snoekduik en kopt de bal. Toney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Cernat passt de bal met de wreef. Pascal is nu in balbezit. Pascal passt de bal met de wreef. Makuch is nu in balbezit. Makuch schiet op doel. Toney bokst de bal weg. Makuch is nu in balbezit. Korányi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Korányi krijgt een gele kaart. Makuch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Makuch neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Toney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - Parta 66 0:4

37e minuut.
Pickl onderschept slim de pass. Akifzadə is nu in balbezit. Jursa rent richting de bal. Akifzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Akifzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Toney trapt de bal weg. Kolaylı kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Akifzadə de bal onder controle te krijgen. Cernat geeft een lange en hoge pass. Vafeas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kolaylı passt de bal in één keer door. Akifzadə is nu in balbezit. Akifzadə probeert naar een medespeler te passen. Vafeas rent richting de bal. Vafeas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kabachnik geeft een lange en hoge pass. Cernat kopt de bal weg. Klungelig pakt Pickl de bal. Akifzadə rent richting de bal. Akifzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baška 88%, Parta 66 12%.
FC Baška - Parta 66 0:4

46e minuut.
Vafeas met een sublieme pass. Makuch heeft problemen om de bal te vangen. Makuch draait met de bal, schiet en ... Toney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Pascal met een sublieme pass. Kabachnik heeft problemen om de bal te vangen. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas schiet op doel. Toney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - Parta 66 0:5

53e minuut.
Pascal geeft een hoge lob. Vafeas kopt de bal weg. Daar is Kabachnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernat is nu in balbezit. Cernat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Cernat passt de bal met de wreef. Kolaylı speelt de bal door. Pascal rent richting de bal. Pascal geeft een hoge lob. Vafeas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cernat is nu in balbezit. Cernat passt de bal met de wreef. Pascal speelt de bal door. Makuch rent richting de bal. Makuch draait met de bal, schiet en ... Toney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Pascal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Makuch de bal. Pascal geeft de bal voor. Vafeas heeft problemen om de bal te vangen. Vafeas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Makuch passt de bal in één keer door. Vafeas rent richting de bal. Makuch is nu in balbezit. Makuch schiet op doel. Newman probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cernat neemt de hoekschop. Vafeas maakt een snoekduik en kopt de bal. Toney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - Parta 66 0:6

70e minuut.
Kabachnik geeft een lange en hoge pass. Pascal kopt de bal weg. Makuch is nu in balbezit. Makuch schiet op doel. Toney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - Parta 66 0:7

72e minuut.
Pascal met een sublieme pass. Akifzadə is nu in balbezit. Akifzadə passt de bal met de wreef. Vafeas rent richting de bal. Vafeas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Kolaylı de bal. Kolaylı probeert naar een medespeler te passen. Pascal probeert naar een medespeler te passen. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Łęgosz kopt de bal weg. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas is nu in balbezit. Akifzadə rent richting de bal. Akifzadə draait met de bal, schiet en ... Toney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vafeas is nu in balbezit. Vafeas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - Parta 66 0:8

77e minuut.
Makuch heeft problemen om de bal te vangen. Korányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch onderschept slim de pass. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Toney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - Parta 66 0:9

81e minuut.
Kolaylı verovert de bal door een tackle van achteren. Kolaylı speelt de bal door. Klungelig pakt Cernat de bal. Cernat geeft de bal voor. Vafeas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Akifzadə passt de bal zonder na te denken. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas passt de bal met de wreef. Pascal rent richting de bal. Pascal geeft een hoge lob. Toney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vafeas rent richting de bal. De bal raakt de paal. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baška - Parta 66 0:10

88e minuut.
Akifzadə rent richting de bal. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas geeft een hoge lob. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baška 80%, Parta 66 20%.
FC Baška - Parta 66 0:10