Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: WOJCIECHÓW Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1236
WOJCIECHÓW Bolo Zabrze
wa Tactiek bol
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 48.8
excellent Schieten excellent
average Passen adequate
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Tähtioja speelt de bal door. Aabdul-Nasser rent richting de bal. Aabdul-Nasser probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piso de bal. Piso geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Helanen passt de bal in één keer door. Yutong is nu in balbezit. Lineker onderschept slim de pass. Pútanko onderschept slim de pass. Pútanko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Bolo Zabrze 1:0

24e minuut.
Daar is Bąk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lammi onderschept slim de pass. Lammi speelt de bal door. Pútanko is nu in balbezit. Pútanko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Potro met een sublieme pass. Pútanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pútanko met een sublieme pass. Yutong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yutong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Piso rent richting de bal. Piso passt de bal met de wreef. Bättig rent richting de bal. Bättig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WOJCIECHÓW - Bolo Zabrze 1:1

44e minuut.
Lammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lammi passt de bal in één keer door. Potro met een sublieme pass. Yutong rent richting de bal. Yutong haalt uit met een fantastische trap. Boumsong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOJCIECHÓW 47%, Bolo Zabrze 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WOJCIECHÓW - Bolo Zabrze 1:1

46e minuut.
Młynarczyk komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Potro rent richting de bal. Piso onderschept slim de pass. Piso met een sublieme pass. Bättig is nu in balbezit. Bättig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Aabdul-Nasser is nu in balbezit. Aabdul-Nasser met een sublieme pass. Willma heeft problemen om de bal te vangen. Pútanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pútanko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Bolo Zabrze 2:1

75e minuut.
Willma is nu in balbezit. Lammi onderschept slim de pass. Lammi probeert naar een medespeler te passen. Pútanko is nu in balbezit. Pútanko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pútanko rent richting de bal. Pútanko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Jakubczak komt het veld opgelopen. Chitic komt het veld opgelopen. Skjærvold komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Lammi onderschept slim de pass. Bąk verovert de bal door een tackle van achteren. Bąk met een sublieme pass. Bättig is nu in balbezit. Bättig schiet op doel. Vaccaroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Jakubczak speelt de bal door. Helanen rent richting de bal. Helanen probeert naar een medespeler te passen. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Aabdul-Nasser geeft een hoge lob. Piso is nu in balbezit. Piso passt de bal in één keer door. Witkowski is nu in balbezit. Witkowski draait met de bal, schiet en ... Vaccaroni bokst de bal weg.

87e minuut.
Potro probeert naar een medespeler te passen. Tähtioja rent richting de bal. Tähtioja passt de bal in één keer door. Jakubczak rent richting de bal. Jakubczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Skjærvold zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lammi met een sublieme pass. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Młynarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WOJCIECHÓW - Bolo Zabrze 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WOJCIECHÓW 49%, Bolo Zabrze 51%.
WOJCIECHÓW - Bolo Zabrze 3:1