Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Divino Amore playreal
alka2bis Tactiek play 5 xxx
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
72.1 gemiddelde waardering 69.5
outstanding Schieten formidable
formidable Passen formidable
brilliant Verdedigen outstanding


4e minuut.
Mihai met een sublieme pass. Fedorca is nu in balbezit. Jabiri verovert de bal door een tackle van achteren. Jabiri geeft de bal voor. Evers springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Podobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Podobiński geeft een hoge lob. Chiriac rent richting de bal. Polacsik rent richting de bal. Polacsik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Fedorca rent richting de bal. Jabiri verovert de bal door een tackle van achteren. Jabiri probeert naar een medespeler te passen. Podobiński geeft de bal voor. Polacsik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gutschoven rent richting de bal. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Forestier onderschept slim de pass. Gutschoven rent richting de bal. Gutschoven schiet op doel. Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Evers is nu in balbezit. Börcsök rent richting de bal. Börcsök passt de bal met de wreef. Maresca rent richting de bal. Maresca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Börcsök rent richting de bal. Evers begaat een overtreding. Börcsök raakt geblesseerd tijdens het duel. Börcsök zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maresca kopt de bal weg. Mendoza is nu in balbezit. Gutschoven onderschept slim de pass. Gutschoven draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Jabiri onderschept slim de pass. Jabiri geeft een hoge lob. Evers rent richting de bal. Evers schiet op doel. Mihai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - playreal 1:0

43e minuut.
Klungelig pakt Börcsök de bal. Börcsök passt de bal in één keer door. Fedorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorca geeft een lange en hoge pass. Gutschoven krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Börcsök is nu in balbezit. Börcsök passt de bal in één keer door. Gutschoven rent richting de bal. Gutschoven schiet op doel. Dixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C. Divino Amore - playreal 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Divino Amore 54%, playreal 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Divino Amore - playreal 1:1

46e minuut.
Megyeri komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Forestier rent richting de bal. Forestier passt de bal in één keer door. Börcsök bereikt de bal nog maar net als eerste. Börcsök geeft een lange en hoge pass. Maresca springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Megyeri passt de bal met de wreef. Jabiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabiri passt de bal zonder na te denken. Daar is Polacsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polacsik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Medina geeft de bal voor. Evers bereikt de bal nog maar net als eerste. Polacsik is nu in balbezit. Polacsik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Divino Amore - playreal 2:1

86e minuut.
Kaclerowicz geeft een hoge lob. Maresca kopt de bal weg. Roiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven onderschept slim de pass. Gutschoven haalt uit met een fantastische trap. Dixon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Divino Amore 41%, playreal 59%.
A.C. Divino Amore - playreal 2:1