Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Buffalo Sabres Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5932
Buffalo Sabres 1892 Liverpool FC
new season Tactiek RED Power
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.1 gemiddelde waardering 57.4
average Schieten formidable
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Seitzer kopt de bal weg. Daar is Olšanský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sloboda rent richting de bal. Póta onderschept slim de pass. Póta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Szmidt met een sublieme pass. Louvet heeft problemen om de bal te vangen. Bimalbirua probeert naar een medespeler te passen. Póta rent richting de bal. Póta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - 1892 Liverpool FC 0:1

8e minuut.
Szmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu geeft de bal voor. Louvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bonastre passt de bal in één keer door. Seitzer rent richting de bal. Seitzer speelt de bal door. Póta rent richting de bal. Póta haalt uit met een fantastische trap. Travolta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - 1892 Liverpool FC 0:2

16e minuut.
Serna met een sublieme pass. Trąbek met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Sloboda de bal onder controle te krijgen. Louvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sloboda heeft problemen om de bal te vangen. Louvet rent richting de bal. Louvet schiet op doel. Travolta bokst de bal weg.

18e minuut.
Daar is Serna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sloboda geeft de bal voor. Szmidt met een sublieme pass. Póta rent richting de bal. Póta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Passadore geeft een hoge lob. Krejsa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer haalt uit met een fantastische trap. Travolta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - 1892 Liverpool FC 0:3

27e minuut.
Passadore geeft een hoge lob. Klungelig pakt Olšanský de bal. Póta is nu in balbezit. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer schiet op doel. Travolta bokst de bal weg. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer schiet op doel. Travolta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Sloboda rent richting de bal. Sloboda geeft een hoge lob. Louvet kopt de bal weg. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta schiet op doel. Travolta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - 1892 Liverpool FC 0:4

39e minuut.
Olšanský onderschept slim de pass. Olšanský passt de bal in één keer door. Póta is nu in balbezit. Póta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Póta is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - 1892 Liverpool FC 0:5

39e minuut.
Krejsa heeft problemen om de bal te vangen. Póta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sloboda. Sloboda krijgt een gele kaart. Póta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sabolovič zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Seitzer de bal. Seitzer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Louvet rent richting de bal. Louvet geeft de bal voor. Olšanský heeft problemen om de bal te vangen. Seitzer rent richting de bal. Seitzer schiet op doel. Travolta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Bimalbirua speelt de bal door. Klungelig pakt Póta de bal. Louvet rent richting de bal. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Louvet is nu in balbezit. Louvet geeft een lange en hoge pass. Kružík is nu in balbezit. Seitzer verovert de bal door een tackle van achteren. Seitzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buffalo Sabres 82%, 1892 Liverpool FC 18%.
Buffalo Sabres - 1892 Liverpool FC 0:5

48e minuut.
Dobrinoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinoiu geeft de bal voor. Louvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvet schiet op doel. Travolta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - 1892 Liverpool FC 0:6

50e minuut.
Serna rent richting de bal. Serna passt de bal met de wreef. Bojar is nu in balbezit. Louvet rent richting de bal. Louvet draait met de bal, schiet en ... Travolta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Louvet kopt de bal weg. Inworp. Machado met de inworp. Louvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvet draait met de bal, schiet en ... Travolta bokst de bal weg. Louvet is nu in balbezit. Louvet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dobrinoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Bimalbirua is nu in balbezit. Bimalbirua passt de bal in één keer door. Louvet rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bimalbirua zal de hoekschop nemen. Louvet maakt een snoekduik en kopt de bal. Seitzer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Seitzer de bal. Olšanský rent richting de bal. Seitzer onderschept slim de pass. Póta bereikt de bal nog maar net als eerste. Póta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buffalo Sabres - 1892 Liverpool FC 0:7

64e minuut.
Olšanský rent richting de bal. Olšanský geeft de bal voor. Póta probeert de bal aan de voet te houden. Louvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Dobrinoiu probeert naar een medespeler te passen. Sabolovič is nu in balbezit. Sabolovič passt de bal in één keer door. Seitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bimalbirua. Skořepa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bojar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bonastre kopt de bal weg. Sloboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sloboda draait met de bal, schiet en ... Yengeç bokst de bal weg.

86e minuut.
Bonastre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabolovič is nu in balbezit. Sabolovič passt de bal met de wreef. Louvet rent richting de bal. Louvet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buffalo Sabres 69%, 1892 Liverpool FC 31%.
Buffalo Sabres - 1892 Liverpool FC 0:7