Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: San Siro
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3202
TAMA KOPIEC Demoney
ancelotti Tactiek szpA1da
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 47.7
adequate Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen good


5e minuut.
Carambol is nu in balbezit. Carambol geeft een lange en hoge pass. Halikowski krijgt zijn hoofd ertegen. Korodowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perämäki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Demoney 1:0

7e minuut.
Pszczoła passt de bal met de wreef. Strzelec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzman. Krzman krijgt een gele kaart. Strzelec raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Strzelec kan niet meer verder spelen.

8e minuut.
Pszczoła is nu in balbezit. Pszczoła passt de bal zonder na te denken. Olivi met een sublieme pass. Carambol geeft een lange en hoge pass. Halikowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lafazanis rent richting de bal. Lafazanis met een sublieme pass. Stołeczny speelt de bal door. Bakhmetyev is nu in balbezit. Bakhmetyev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Guła bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła passt de bal zonder na te denken. Bakhmetyev is nu in balbezit. Bakhmetyev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Łysiak de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lafazanis zal de hoekschop nemen. Bakhmetyev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Guła is nu in balbezit. Guła probeert naar een medespeler te passen. Bakhmetyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakhmetyev schiet op doel. Pletosu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TAMA KOPIEC - Demoney 1:1

30e minuut.
Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny passt de bal met de wreef. Bakhmetyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakhmetyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Demoney 1:2

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lafazanis met de inworp. Stołeczny probeert naar een medespeler te passen. Bakhmetyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakhmetyev draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Dragomir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Gornakov probeert naar een medespeler te passen. Stołeczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stołeczny passt de bal met de wreef. Bakhmetyev rent richting de bal. Bakhmetyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Demoney 1:3

34e minuut.
Lafazanis met een snelle inworp. Carambol rent richting de bal. Stołeczny verovert de bal door een tackle van achteren. Bakhmetyev is nu in balbezit. Bakhmetyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Demoney 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMA KOPIEC 64%, Demoney 36%.
TAMA KOPIEC - Demoney 1:4

62e minuut.
Inworp. Lafazanis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stołeczny is nu in balbezit. Stołeczny geeft een hoge lob. Bakhmetyev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Demoney 1:5

66e minuut.
Klungelig pakt Guła de bal. Guła passt de bal met de wreef. Gornakov probeert naar een medespeler te passen. Bakhmetyev rent richting de bal. Bakhmetyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Demoney 1:6

77e minuut.
Dragomir passt de bal zonder na te denken. Stołeczny is nu in balbezit. Stołeczny passt de bal met de wreef. Bakhmetyev is nu in balbezit. Bakhmetyev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Krzywania de bal. Krzywania geeft een hoge lob. Lafazanis kopt de bal weg. Stołeczny geeft de bal voor. Bakhmetyev springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Demoney 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMA KOPIEC 67%, Demoney 33%.
TAMA KOPIEC - Demoney 1:7