Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Atlas Marrón Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 205
Atlas Marrón Tigre
442 Tactiek 4 - 3 - 3
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 23.7
weak Schieten weak
weak Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Klingfield is nu in balbezit. Wilson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klingfield is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dragon met een snel genomen vrije trap. Krukower rent richting de bal. Krukower draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aban de bal onder controle te krijgen. Rava maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klingfield rent richting de bal. Klingfield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Marrón - Tigre 1:0

15e minuut.
Klingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingfield passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wilson de bal. Klingfield verovert de bal door een tackle van achteren. Klingfield schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wilson geeft een lange en hoge pass. Garnier kopt de bal weg. Macasa heeft problemen om de bal te vangen. Schapira is nu in balbezit. Schapira geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Chollet is nu in balbezit. Fantino onderschept slim de pass. Fantino passt de bal in één keer door. Linari rent richting de bal. Linari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peñaloza is nu in balbezit. Peñaloza schiet op doel. Romeo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Peñaloza probeert naar een medespeler te passen. Krukower is nu in balbezit. Krukower passt de bal in één keer door. Klingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingfield schiet op doel. Rava bokst de bal weg.

38e minuut.
Klingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Schapira rent richting de bal. Schapira geeft de bal voor. Linari is nu in balbezit. Linari haalt uit met een fantastische trap. Romeo bokst de bal weg. Peñaloza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaloza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Donovan komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Melipillan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rossi met een snelle inworp. Fantino rent richting de bal. Fantino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Marrón 54%, Tigre 46%.
Atlas Marrón - Tigre 1:0

49e minuut.
Schapira rent richting de bal. Wilson rent richting de bal. Macasa begaat een overtreding. Macasa krijgt een gele kaart. Wilson raakt geblesseerd tijdens het duel. Wilson met een snel genomen vrije trap. Linari springt en kopt de bal. Donovan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Peñaloza met een sublieme pass. Linari bereikt de bal nog maar net als eerste. Runiahue heeft problemen om de bal te vangen. Linari bereikt de bal nog maar net als eerste. Linari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Comas komt het veld opgelopen. Giuliano komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Krukower met een sublieme pass. O´Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. Aban legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! O´Connor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klingfield kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Garnier rent richting de bal. Garnier geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aban de bal. Krukower rent richting de bal. Krukower haalt uit met een fantastische trap. Rava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Comas geeft een lange en hoge pass. Fantino bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnier begaat een overtreding. Garnier krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Dragon met een sublieme pass. Schunke heeft problemen om de bal te vangen. Krukower bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukower haalt uit met een fantastische trap. Rava werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Marrón - Tigre 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Marrón 52%, Tigre 48%.
Atlas Marrón - Tigre 2:0