Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cherry Wolf Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4168
Cherry Wolf FC Lenstar
2021_shock Tactiek 4-1-2-3
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
37.3 gemiddelde waardering 42.5
adequate Schieten solid
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


17e minuut.
Niejadlik verovert de bal door een tackle van achteren. Escoto rent richting de bal. Escoto geeft de bal voor. Pahlmann rent richting de bal. Pahlmann haalt uit met een fantastische trap. Strzykalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Enyinnaya is nu in balbezit. Enyinnaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - FC Lenstar 0:1

36e minuut.
Lulek rent richting de bal. Vrachimis onderschept slim de pass. Vrachimis geeft de bal voor. Enyinnaya controleert de bal met de borst. Enyinnaya schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - FC Lenstar 0:2

40e minuut.
Balcerzak is nu in balbezit. Balcerzak draait met de bal, schiet en ... Moeller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gorol werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Danzi kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - FC Lenstar 1:2

42e minuut.
Gorol met een sublieme pass. Enyinnaya is nu in balbezit. Pahlmann rent richting de bal. Pahlmann haalt uit met een fantastische trap. Strzykalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - FC Lenstar 1:3

44e minuut.
Enyinnaya met de inworp. Escoto is nu in balbezit. Escoto speelt de bal door. Pahlmann is nu in balbezit. Pahlmann haalt uit met een fantastische trap. Strzykalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cherry Wolf 49%, FC Lenstar 51%.
Cherry Wolf - FC Lenstar 1:3

46e minuut.
Brzozowski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lód geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pierścionek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escoto is nu in balbezit. Escoto geeft de bal voor. Brzozowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Kubatek passt de bal zonder na te denken. Moeller is nu in balbezit. Rydzoń begaat een overtreding. Rydzoń krijgt een gele kaart. Moeller raakt geblesseerd tijdens het duel. Lód met een snel genomen vrije trap. Daar is Anthopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moeller is nu in balbezit. Moeller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Anthopoulos geeft een lange en hoge pass. Pahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlmann passt de bal zonder na te denken. Enyinnaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyinnaya haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - FC Lenstar 1:4

65e minuut.
Pierścionek passt de bal in één keer door. Enyinnaya rent richting de bal. Pahlmann is nu in balbezit. Pahlmann haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bigus rent richting de bal. Bigus geeft de bal voor. Brzozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Pacocha is nu in balbezit. Pacocha geeft de bal voor. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - FC Lenstar 2:4

87e minuut.
Daar is Tabaczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoto passt de bal zonder na te denken. Enyinnaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyinnaya draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Lód de bal. Pahlmann rent richting de bal. Pahlmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cherry Wolf 54%, FC Lenstar 46%.
Cherry Wolf - FC Lenstar 2:4