Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: El Chupodromo Estadium
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4432
F.B.C. CAN BOYS Sporting Cristal -- Peru
WCQ3 Tactiek New CCU_td_1.6
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
47.4 gemiddelde waardering 46.9
good Schieten excellent
good Passen average
average Verdedigen good


9e minuut.
Tomar met een snelle inworp. Ragıpoğlu rent richting de bal. Santa Cruz met een sublieme pass. Graña is nu in balbezit. Graña haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mariátegui met een sublieme pass. Santa Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Santa Cruz met een sublieme pass. Mariátegui rent richting de bal. Mariátegui haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Salas onderschept slim de pass. Salas geeft een lange en hoge pass. Watanabe is nu in balbezit. Mariátegui onderschept slim de pass. Mariátegui schiet op doel. Cominges verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz geeft een lange en hoge pass. Ortiz de Zevallos probeert de bal aan de voet te houden. Mariátegui rent richting de bal. Mariátegui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pineda is nu in balbezit. Zúńiga verovert de bal door een tackle van achteren. Zúńiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Sporting Cristal -- Peru 0:1

34e minuut.
Haozhe onderschept slim de pass. Ragıpoğlu is nu in balbezit. Santa Cruz begaat een overtreding. Santa Cruz krijgt een gele kaart. Ragıpoğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ragıpoğlu kan niet meer verder spelen. del Bosque komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo geeft de bal voor. Hopp is nu in balbezit. Mariátegui verovert de bal door een tackle van achteren. Mariátegui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Bosque speelt de bal door. Graña rent richting de bal. Graña geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 65%, Sporting Cristal -- Peru 35%.
F.B.C. CAN BOYS - Sporting Cristal -- Peru 0:1

46e minuut.
Di Pietro komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Haozhe geeft de bal voor. Di Pietro rent richting de bal. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietro verovert de bal door een tackle van achteren. Di Pietro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
del Bosque is nu in balbezit. del Bosque met een sublieme pass. Graña is nu in balbezit. Graña geeft een lange en hoge pass. del Bosque krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.B.C. CAN BOYS - Sporting Cristal -- Peru 1:1

80e minuut.
Carrillo is nu in balbezit. Carrillo passt de bal zonder na te denken. Hopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariátegui onderschept slim de pass. Mariátegui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz probeert naar een medespeler te passen. Di Pietro rent richting de bal. del Bosque onderschept slim de pass. del Bosque draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas geeft de bal voor. Mariátegui rent richting de bal. Mariátegui schiet op doel. Cominges probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.B.C. CAN BOYS - Sporting Cristal -- Peru 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.B.C. CAN BOYS 52%, Sporting Cristal -- Peru 48%.
F.B.C. CAN BOYS - Sporting Cristal -- Peru 1:2