Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
__BEŞİKTAŞK__ Tarık İnsaat SK
Deneme 1 Tactiek 5 2 3 forvet
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
70.2 gemiddelde waardering 74.9
very good Schieten brilliant
formidable Passen outstanding
brilliant Verdedigen outstanding


7e minuut.
Crivelli is nu in balbezit. Sassanguie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crivelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crivelli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Çopan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Sassanguie geeft een lange en hoge pass. Özeren geeft de bal voor. Tanrıöver is nu in balbezit. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Duch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Tanrıöver kopt de bal weg. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid rent richting de bal. Hamid schiet op doel. Duch probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - Tarık İnsaat SK 0:1

19e minuut.
Crivelli is nu in balbezit. Crivelli passt de bal zonder na te denken. Hamid is nu in balbezit. Hamid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - Tarık İnsaat SK 0:2

20e minuut.
Cepeda met een sublieme pass. Gaguinho speelt de bal door. Cepeda geeft een lange en hoge pass. Fichera is nu in balbezit. Fichera haalt uit met een fantastische trap. Kelleci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Daar is Roslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çopan rent richting de bal. Tanrıöver rent richting de bal. Tanrıöver haalt uit met een fantastische trap. Duch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - Tarık İnsaat SK 0:3

40e minuut.
Rincón geeft een hoge lob. Cepeda rent richting de bal. Cepeda speelt de bal door. Fichera is nu in balbezit. Fichera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Cepeda met de inworp. Klungelig pakt Valter de bal. Valter geeft een lange en hoge pass. Fichera maakt een snoekduik en kopt de bal. Kelleci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - Tarık İnsaat SK 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: __BEŞİKTAŞK__ 47%, Tarık İnsaat SK 53%.
__BEŞİKTAŞK__ - Tarık İnsaat SK 1:3

51e minuut.
Cepeda passt de bal in één keer door. Valter geeft de bal voor. Klungelig pakt Özeren de bal. Fichera rent richting de bal. Fichera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fichera passt de bal zonder na te denken. Tolkar onderschept slim de pass. Cepeda rent richting de bal. Cepeda geeft een hoge lob. Fichera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tolkar rent richting de bal. Tolkar geeft een hoge lob. Sassanguie rent richting de bal. Çopan onderschept slim de pass. Çopan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Tolkar geeft een lange en hoge pass. Aşkın is nu in balbezit. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan schiet op doel. Duch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - Tarık İnsaat SK 1:4

63e minuut.
Magagnin komt het veld opgelopen. Zarycki komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoàng Việt komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Magagnin geeft een hoge lob. Daar is Kandilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kandilli geeft een hoge lob. Hamid rent richting de bal. Hamid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Zarycki met een sublieme pass. Rincón probeert de bal met de borst te controleren. Aşkın speelt de bal door. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ... Zarycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hamid rent richting de bal. Hamid schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzün passt de bal met de wreef. Daar is Tanrıöver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanrıöver draait met de bal, schiet en ... Zarycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - Tarık İnsaat SK 1:5

75e minuut.
Hoàng Việt is nu in balbezit. Hoàng Việt passt de bal met de wreef. Roslan met een sublieme pass. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Kelleci trapt de bal weg van het doel. Tanrıöver bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - Tarık İnsaat SK 1:6

79e minuut.
Hamid rent richting de bal. Hamid passt de bal in één keer door. Çopan rent richting de bal. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Zarycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - Tarık İnsaat SK 1:7

85e minuut.
Valter speelt de bal door. Daar is Cepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepeda met een sublieme pass. Fichera is nu in balbezit. Fichera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Çopan kopt de bal weg. Tanrıöver is nu in balbezit. Aşkın tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aşkın krijgt een gele kaart. Tanrıöver is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tanrıöver komt bij de bal en schiet. Zarycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: __BEŞİKTAŞK__ 52%, Tarık İnsaat SK 48%.
__BEŞİKTAŞK__ - Tarık İnsaat SK 1:7