Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Zulia Estudiantes de Merida FC
Korn 8 Tactiek Estutac
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
65 gemiddelde waardering 64.2
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Creţescu geeft een hoge lob. de Kruyk kopt de bal weg. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Estudiantes de Merida FC 0:1

10e minuut.
Grzywa rent richting de bal. Grzywa geeft de bal voor. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes schiet op doel. Caolha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Bracho passt de bal met de wreef. Aroztegu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aroztegu speelt de bal door. Bracho is nu in balbezit. Bracho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Hrenciuc passt de bal zonder na te denken. Aroztegu speelt de bal door. Turchin is nu in balbezit. Turchin haalt uit met een fantastische trap. Grzywa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Romero met een sublieme pass. Paya rent richting de bal. Aroztegu verovert de bal door een tackle van achteren. Aroztegu geeft een hoge lob. Bracho springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Montenegro heeft problemen om de bal te vangen. Mendes rent richting de bal. de Kruyk bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kruyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Estudiantes de Merida FC 0:2

39e minuut.
Villanueva rent richting de bal. Pravettoni begaat een overtreding. Villanueva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Creţescu met een snel genomen vrije trap. de Kruyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Garvey de bal. Garvey speelt de bal door. Butto speelt de bal door. Turchin is nu in balbezit. Turchin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
de Kruyk controleert de bal met de borst. Pravettoni bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kruyk maakt een afschuwelijke overtreding. de Kruyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 37%, Estudiantes de Merida FC 63%.
Atletico Zulia - Estudiantes de Merida FC 0:2

46e minuut.
Echeto geeft de bal voor. Hrenciuc probeert naar een medespeler te passen. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho haalt uit met een fantastische trap. Grzywa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Estudiantes de Merida FC 1:2

51e minuut.
de Kruyk kopt de bal weg. Mendes rent richting de bal. Garvey begaat een overtreding. Mendes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gawor komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pravettoni is nu in balbezit. Pravettoni speelt de bal door. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchin is nu in balbezit. Turchin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Yriarte passt de bal met de wreef. Creţescu met een sublieme pass. Echeto rent richting de bal. Echeto geeft een lange en hoge pass. de Kruyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Estudiantes de Merida FC 1:3

57e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Montenegro geeft een lange en hoge pass. Turchin kopt de bal weg. Butto rent richting de bal. Butto schiet op doel. Grzywa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Yriarte geeft de bal voor. Aroztegu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bracho de bal. Butto is nu in balbezit. Butto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Klungelig pakt Aroztegu de bal. Aroztegu probeert naar een medespeler te passen. Butto is nu in balbezit. Butto geeft een hoge lob. Turchin maakt een snoekduik en kopt de bal. Grzywa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Estudiantes de Merida FC 2:3

81e minuut.
Aroztegu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aroztegu passt de bal met de wreef. Turchin is nu in balbezit. Turchin draait met de bal, schiet en ... Grzywa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Turchin rent richting de bal. Turchin passt de bal met de wreef. Romero probeert de bal aan de voet te houden. Bracho is nu in balbezit. Bracho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Zulia - Estudiantes de Merida FC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 43%, Estudiantes de Merida FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Zulia - Estudiantes de Merida FC 3:3