Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: orange stadium
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3715
New Holland U.C. Virtualdoria
Tre stelle Tactiek 4312wip
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 46.1
good Schieten very good
weak Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
Cruccu is nu in balbezit. Pagliuca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cruccu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Palladini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Diab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Holland - U.C. Virtualdoria 0:1

2e minuut.
Daar is Macmur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codazzi onderschept slim de pass. Durbec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Durbec moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Durbec schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

3e minuut.
Sassoni rent richting de bal. Sassoni passt de bal zonder na te denken. Daar is Savović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruccu rent richting de bal. Cruccu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Holland - U.C. Virtualdoria 0:2

4e minuut.
Pagliuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliuca speelt de bal door. Macmur rent richting de bal. Belkevich is nu in balbezit. Belkevich schiet op doel. Civardi bokst de bal weg.

16e minuut.
Sassoni geeft de bal voor. Codazzi probeert de bal aan de voet te houden. Angarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccu onderschept slim de pass. Cruccu schiet op doel. Diab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Sollai onderschept slim de pass. Inworp. Catîndală zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cruccu passt de bal in één keer door. Codazzi controleert de bal met de borst. Cruccu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Codazzi draait met de bal, schiet en ... Diab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Angarone onderschept slim de pass. Sassoni verovert de bal door een tackle van achteren. Sassoni met een sublieme pass. Cruccu is nu in balbezit. Cruccu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Loveless onderschept slim de pass. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loveless. Macmur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Papadogiannakis met een snel genomen vrije trap. Civardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macmur is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Belkevich is nu in balbezit. Belkevich speelt de bal door. Loveless rent richting de bal. Macmur rent richting de bal. Macmur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Palladini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hasanović de bal. Codazzi rent richting de bal. Codazzi haalt uit met een fantastische trap. Diab maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Holland - U.C. Virtualdoria 0:3

42e minuut.
Catîndală probeert naar een medespeler te passen. Belkevich rent richting de bal. Belkevich passt de bal in één keer door. Macmur rent richting de bal. Macmur draait met de bal, schiet en ... Civardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Holland 66%, U.C. Virtualdoria 34%.
New Holland - U.C. Virtualdoria 0:3

46e minuut.
Cruccu heeft problemen om de bal te vangen. Codazzi is nu in balbezit. Sassoni probeert naar een medespeler te passen. Cruccu rent richting de bal. Cruccu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Catîndală verovert de bal door een tackle van achteren. Catîndală geeft de bal voor. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur schiet op doel. Civardi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

58e minuut.
Savović geeft een lange en hoge pass. Papadogiannakis is nu in balbezit. Belkevich is nu in balbezit. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur haalt uit met een fantastische trap. Civardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Belkevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papadogiannakis rent richting de bal. Macmur is nu in balbezit. Macmur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Holland - U.C. Virtualdoria 1:3

61e minuut.
Savović geeft een lange en hoge pass. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Sollai geeft een lange en hoge pass. Cruccu is nu in balbezit. Cruccu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Diab maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Sassoni rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Holland - U.C. Virtualdoria 1:4

65e minuut.
Caira geeft een lange en hoge pass. Campanella is nu in balbezit. Campanella speelt de bal door. Cruccu heeft problemen om de bal te vangen. Cruccu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Holland 57%, U.C. Virtualdoria 43%.
New Holland - U.C. Virtualdoria 1:4