Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san lorenzo de paternal BARCELONGA
promoespejo Tactiek by aut wide 2.1
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
71.3 gemiddelde waardering 64.2
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
briljant Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Pagés passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Roskruge de bal. Stratil is nu in balbezit. Gorgan onderschept slim de pass. Gorgan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pagés geeft een lange en hoge pass. Stratil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan schiet op doel. Szczerbaniewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
san lorenzo de paternal - BARCELONGA 1:0

14e minuut.
Mana is nu in balbezit. Mana geeft de bal voor. Rynkowski kopt de bal weg. Pagés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Borba is nu in balbezit. Borba passt de bal in één keer door. Mana rent richting de bal. Mana geeft de bal voor. Gorgan maakt een snoekduik en kopt de bal. Szczerbaniewicz bokst de bal weg.

20e minuut.
Mana is nu in balbezit. Mana passt de bal zonder na te denken. Pagés is nu in balbezit. Pagés geeft de bal voor. Gorgan krijgt zijn hoofd ertegen. Szczerbaniewicz bokst de bal weg.

21e minuut.
Mana passt de bal met de wreef. Pagés rent richting de bal. Pagés passt de bal met de wreef. Bigos rent richting de bal. Bigos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
san lorenzo de paternal - BARCELONGA 2:0

28e minuut.
Rynkowski geeft een hoge lob. Mazilu kopt de bal weg. Pagés met een sublieme pass. Klungelig pakt Mana de bal. Mana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Tấn Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagés geeft een lange en hoge pass. Gorgan is nu in balbezit. Gorgan haalt uit met een fantastische trap. Szczerbaniewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Borba passt de bal zonder na te denken. Mana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mana geeft de bal voor. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan schiet op doel. Szczerbaniewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
san lorenzo de paternal - BARCELONGA 3:0

41e minuut.
Bonbon onderschept slim de pass. Bonbon speelt de bal door. Mana rent richting de bal. Mana geeft een hoge lob. Gorgan maakt een snoekduik en kopt de bal. Szczerbaniewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Mana rent richting de bal. Jaśkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mana geeft een lange en hoge pass. Gorgan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Tấn Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tấn Anh zijn tegenspeler op de grond. Tấn Anh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san lorenzo de paternal 26%, BARCELONGA 74%.
san lorenzo de paternal - BARCELONGA 3:0

58e minuut.
Tấn Anh met de inworp. Khánh Hoàng rent richting de bal. Borba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khánh Hoàng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khánh Hoàng neemt de penalty, wat een uithaal! Mefikowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Stratil rent richting de bal. Gorgan verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgan passt de bal in één keer door. Pagés rent richting de bal. Pagés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Kembrowski komt het veld opgelopen. Cupino komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mazilu geeft de bal voor. Inworp. Pfeifer met een snelle inworp. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. Mefikowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mana bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mana de bal. Mana geeft een lange en hoge pass. Gorgan krijgt zijn hoofd ertegen. Cupino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Roskruge geeft een lange en hoge pass. Mana kopt de bal weg. Orozco rent richting de bal. Bigos onderschept slim de pass. Bigos haalt uit met een fantastische trap. Cupino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Broich komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mana passt de bal in één keer door. Bonbon speelt de bal door. Pagés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés geeft een hoge lob. Broich krijgt zijn hoofd ertegen. Cupino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Pagés passt de bal zonder na te denken. Rynkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Bonbon met een snelle inworp. Mana geeft de bal voor. Cupino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Pfeifer speelt de bal door. Khánh Hoàng is nu in balbezit. Met opzet legt Borba zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Borba naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san lorenzo de paternal 41%, BARCELONGA 59%.
san lorenzo de paternal - BARCELONGA 3:0