Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spain Trialists VII Huragan Wojska
Kalejdoskop Tactiek 442 v3.1
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
52.2 gemiddelde waardering 37.2
excellent Schieten solid
excellent Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Hulín met een sublieme pass. Navajas is nu in balbezit. Navajas speelt de bal door. Zwierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Navajas heeft problemen om de bal te vangen. Harlem begaat een overtreding. Navajas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zwierzchowski komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Farrow de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spain Trialists VII - Huragan Wojska 1:0

9e minuut.
Holoubek kopt de bal weg. Zwierzchowski is nu in balbezit. Farrow is nu in balbezit. Zwierzchowski onderschept slim de pass. Zwierzchowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Navajas passt de bal in één keer door. Barriga rent richting de bal. Barriga met een sublieme pass. Zwierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Harlem kopt de bal weg. Barriga rent richting de bal. Barriga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ros de bal. Ros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu geeft een hoge lob. Girelli kopt de bal weg. Enjamio is nu in balbezit. Enjamio schiet op doel. Honl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Enjamio is nu in balbezit. Enjamio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spain Trialists VII - Huragan Wojska 1:1

20e minuut.
Barriga rent richting de bal. Navajas is nu in balbezit. Navajas geeft de bal voor. Zwierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spain Trialists VII - Huragan Wojska 2:1

23e minuut.
Navajas rent richting de bal. Navajas passt de bal met de wreef. Holoubek probeert naar een medespeler te passen. Navajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Holoubek rent richting de bal. Holoubek passt de bal zonder na te denken. Ros rent richting de bal. Ros draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nava speelt de bal door. Zwierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harlem krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Golem passt de bal met de wreef. Zwierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Holoubek met een sublieme pass. Ros rent richting de bal. Ros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Barriga is nu in balbezit. Barriga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ros de bal. Zwierzchowski is nu in balbezit. Zwierzchowski haalt uit met een fantastische trap. Lavín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spain Trialists VII 28%, Huragan Wojska 72%.
Spain Trialists VII - Huragan Wojska 2:1

48e minuut.
Holoubek passt de bal in één keer door. Ros is nu in balbezit. Ros passt de bal met de wreef. Zwierzchowski is nu in balbezit. Zwierzchowski schiet op doel. Lavín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga geeft een lange en hoge pass. Quốc Văn heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ros maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Zwierzchowski de bal. Farrow rent richting de bal. Zwierzchowski onderschept slim de pass. Zwierzchowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spain Trialists VII - Huragan Wojska 3:1

53e minuut.
Barriga is nu in balbezit. Ros is nu in balbezit. Barriga is nu in balbezit. Ros rent richting de bal. Ros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Navajas is nu in balbezit. Navajas geeft een hoge lob. Zwierzchowski is nu in balbezit. Zwierzchowski haalt uit met een fantastische trap. Lavín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spain Trialists VII - Huragan Wojska 4:1

66e minuut.
Holoubek passt de bal in één keer door. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zwierzchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierzchowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Holoubek rent richting de bal. Holoubek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Harlem de bal. Zwierzchowski is nu in balbezit. Zwierzchowski schiet op doel. Lavín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Barriga probeert de bal met de borst te controleren. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros geeft de bal voor. Zwierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski haalt uit met een fantastische trap. Lavín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Briscariu geeft een hoge lob. Inworp. Golem met de inworp. Navajas geeft een hoge lob. Zwierzchowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spain Trialists VII - Huragan Wojska 5:1

74e minuut.
Szulgo geeft een lange en hoge pass. Ros is nu in balbezit. Farrow schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Farrow naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Ros is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zwierzchowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Briscariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ros rent richting de bal. Ros haalt uit met een fantastische trap. Lavín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Zwierzchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierzchowski met een sublieme pass. Ros rent richting de bal. Barriga rent richting de bal. Barriga schiet op doel. Lavín bokst de bal weg.

80e minuut.
Girelli onderschept slim de pass. Girelli met een sublieme pass. Nava probeert naar een medespeler te passen. Enjamio bereikt de bal nog maar net als eerste. Enjamio draait met de bal, schiet en ... Honl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Enjamio bereikt de bal nog maar net als eerste. Enjamio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spain Trialists VII - Huragan Wojska 5:2

83e minuut.
Doeltrap. Lavín met een harde bal richting middenveld. Maropoulos kopt de bal weg. Enjamio rent richting de bal. Enjamio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Ros heeft problemen om de bal te vangen. Zwierzchowski rent richting de bal. Ros is nu in balbezit. Zwierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzchowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spain Trialists VII 30%, Huragan Wojska 70%.
Spain Trialists VII - Huragan Wojska 5:2