Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:23
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: JMJJ Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5636
JMJJ Fortuna IF
yeeah Tactiek 442
47% Balbezit 53%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.7 gemiddelde waardering 52.3
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Hach rent richting de bal. Hach probeert naar een medespeler te passen. Merli rent richting de bal. Merli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Fortuna IF 1:0

21e minuut.
Aplea geeft de bal voor. Bartkowiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piñar is nu in balbezit. Piñar geeft de bal voor. Lamar krijgt zijn hoofd ertegen. Di Firenze bokst de bal weg.

26e minuut.
López Marcos is nu in balbezit. López Marcos passt de bal in één keer door. Pęchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rafa kopt de bal weg. Piñar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñar speelt de bal door. Klungelig pakt Merli de bal. Merli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Fortuna IF 2:0

33e minuut.
Mancilla Navarro heeft problemen om de bal te vangen. García Sánchez is nu in balbezit. Mancilla Navarro maakt een afschuwelijke overtreding. Mancilla Navarro is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Nuschele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuschele geeft een hoge lob. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap. Caragiale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Fortuna IF 2:1

36e minuut.
Fechner speelt de bal door. Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts geeft de bal voor. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JMJJ - Fortuna IF 2:2

38e minuut.
Hach met een sublieme pass. Piñar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñar met een sublieme pass. Merli rent richting de bal. Merli draait met de bal, schiet en ... Di Firenze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
López Marcos is nu in balbezit. López Marcos geeft een lange en hoge pass. Caragiale werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Fortuna IF 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 37%, Fortuna IF 63%.
JMJJ - Fortuna IF 2:3

48e minuut.
Lamar is nu in balbezit. Hach is nu in balbezit. Hach probeert naar een medespeler te passen. Merli rent richting de bal. Merli haalt uit met een fantastische trap. Di Firenze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Correddu met de inworp. Hach speelt de bal door. Merli bereikt de bal nog maar net als eerste. Merli haalt uit met een fantastische trap. Di Firenze bokst de bal weg.

70e minuut.
Correddu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Merli de bal. Merli geeft een lange en hoge pass. Lamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamar haalt uit met een fantastische trap. Di Firenze bokst de bal weg. Merli rent richting de bal. Merli haalt uit met een fantastische trap. Di Firenze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JMJJ - Fortuna IF 3:3

71e minuut.
Rozić komt het veld opgelopen. Cembranos komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lamar passt de bal met de wreef. Piñar rent richting de bal. Piñar speelt de bal door. Cembranos is nu in balbezit. Cembranos haalt uit met een fantastische trap. Di Firenze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ględała komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Pęchecki geeft de bal voor. Siqueira probeert de bal met de borst te controleren. Lamar is nu in balbezit. Hach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Cembranos de bal. Nuschele rent richting de bal. Cembranos onderschept slim de pass. Cembranos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Fortuna IF 4:3

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tymoshchuk stond buitenspel. Orúe komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt Lamar de bal. Lamar speelt de bal door. Hach met een sublieme pass. Cembranos rent richting de bal. Cembranos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 34%, Fortuna IF 66%.
JMJJ - Fortuna IF 4:3