Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga biedaków
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5738
Fc Azulgrana Motor Czechów
abc Tactiek Test3
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 47.6
good Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Neikes probeert naar een medespeler te passen. Lucas rent richting de bal. Lucas passt de bal met de wreef. Ambrogetti rent richting de bal. Ambrogetti geeft de bal voor. Tătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kusz rent richting de bal. Kusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Motor Czechów 0:1

5e minuut.
Gallinaro met de inworp. Pedregosa is nu in balbezit. Barański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barański krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Ambrogetti passt de bal in één keer door. Szydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinhardt onderschept slim de pass. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Muslin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leibovich geeft een hoge lob. Muslin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
La Casella rent richting de bal. Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas speelt de bal door. Daar is Kusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Motor Czechów 0:2

23e minuut.
Kusz verovert de bal door een tackle van achteren. Kusz probeert naar een medespeler te passen. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Motor Czechów 0:3

28e minuut.
Vinčas verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrogetti speelt de bal door. Neikes is nu in balbezit. Neikes geeft een hoge lob. Kusz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Motor Czechów 0:4

36e minuut.
Klungelig pakt Pedregosa de bal. Pedregosa geeft de bal voor. Montecinos rent richting de bal. Montecinos schiet op doel. Stolc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Motor Czechów 1:4

39e minuut.
Nhật Hùng is nu in balbezit. Ambrogetti verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrogetti geeft een lange en hoge pass. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Motor Czechów 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 61%, Motor Czechów 39%.
Fc Azulgrana - Motor Czechów 1:5

46e minuut.
Pedregosa rent richting de bal. Główka geeft de bal voor. Pedregosa probeert de bal aan de voet te houden. Lucas rent richting de bal. Lucas schiet op doel. Tătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gallinaro heeft problemen om de bal te vangen. Dalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz verovert de bal door een tackle van achteren. Kusz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Reinhardt probeert de bal met de borst te controleren. Vinčas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz speelt de bal door. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Neikes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lucas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucas geeft een hoge lob. Kusz springt en kopt de bal. Tătaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Motor Czechów 1:6

63e minuut.
Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa geeft de bal voor. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos schiet op doel. Stolc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Motor Czechów 2:6

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coroianu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrogetti verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrogetti geeft de bal voor. Kusz is nu in balbezit. Kusz haalt uit met een fantastische trap. Tătaru bokst de bal weg.

79e minuut.
Walaszkowski geeft de bal voor. Ambrogetti geeft een lange en hoge pass. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas haalt uit met een fantastische trap. Tătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Motor Czechów 2:7

81e minuut.
Ambrogetti is nu in balbezit. Ambrogetti passt de bal met de wreef. Lucas is nu in balbezit. Neikes is nu in balbezit. Neikes geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tătaru trapt de bal weg. Coroianu kopt de bal weg. Montecinos rent richting de bal. Montecinos schiet op doel. Stolc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - Motor Czechów 3:7

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bojanowski komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Barański geeft een hoge lob. Neikes geeft een lange en hoge pass. Lucas rent richting de bal. Lucas haalt uit met een fantastische trap. Tătaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 64%, Motor Czechów 36%.
Fc Azulgrana - Motor Czechów 3:7