Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 13:29
  • Competitiewedstrijd: Vietnam cup
  • Stadion: Highbury
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4007
Hòn Ngọc Viễn Đông VN LiverpoolFC
4-4-2-ATT Tactiek Phong ngu chat
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 33.6
good Schieten weak
very good Passen average
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Thanh Long verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Long met een sublieme pass. Ngọc Hiền probeert naar een medespeler te passen. Gómez Ortiz rent richting de bal. Gómez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Oldenburger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oldenburger geeft een hoge lob. Sulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - VN LiverpoolFC 1:0

14e minuut.
Poniatowski passt de bal in één keer door. Kiên Cường rent richting de bal. Kiên Cường geeft een hoge lob. Guyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyot schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tennant bereikt de bal nog maar net als eerste. Tennant geeft een hoge lob. Sulec rent richting de bal. Sulec haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Sơn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - VN LiverpoolFC 2:0

20e minuut.
Guyot speelt de bal door. Klungelig pakt Burke de bal. Sulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulec schiet op doel. Hoàng Sơn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - VN LiverpoolFC 3:0

21e minuut.
Sulec kopt de bal weg. Sava is nu in balbezit. Guyot onderschept slim de pass. Guyot draait met de bal, schiet en ... Hoàng Sơn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - VN LiverpoolFC 4:0

24e minuut.
Burke is nu in balbezit. Burke geeft een lange en hoge pass. Švejda kopt de bal weg. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng geeft een lange en hoge pass. Hoàng Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulec schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - VN LiverpoolFC 5:0

27e minuut.
Thanh Long is nu in balbezit. Tennant verovert de bal door een tackle van achteren. Tennant probeert naar een medespeler te passen. Guyot rent richting de bal. Guyot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - VN LiverpoolFC 6:0

28e minuut.
Sulec passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tennant de bal. Thanh Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Tennant verovert de bal door een tackle van achteren. Tennant geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sava kan de bal niet met de borst controleren. Sulec is nu in balbezit. Sulec passt de bal zonder na te denken. Guyot rent richting de bal. Guyot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hòn Ngọc Viễn Đông 40%, VN LiverpoolFC 60%.
Hòn Ngọc Viễn Đông - VN LiverpoolFC 6:0

51e minuut.
Samojeden rent richting de bal. Guyot onderschept slim de pass. Guyot met een sublieme pass. Sulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - VN LiverpoolFC 7:0

55e minuut.
Samojeden kopt de bal weg. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng passt de bal in één keer door. Daar is Sulec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kőteleky met een snelle inworp. Kiên Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Ortiz onderschept slim de pass. Gómez Ortiz schiet op doel. Afilipoaiei bokst de bal weg.

64e minuut.
Poniatowski probeert naar een medespeler te passen. Oldenburger is nu in balbezit. Oldenburger passt de bal in één keer door. Guyot is nu in balbezit. Guyot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Thanh Long kopt de bal weg. Oldenburger is nu in balbezit. Oldenburger geeft een hoge lob. Sulec is nu in balbezit. Sulec haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Oldenburger passt de bal zonder na te denken. Tennant rent richting de bal. Burke is nu in balbezit. Tennant onderschept slim de pass. Tennant geeft de bal voor. Hoàng Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Khải Tuấn geeft een hoge lob. Hải Ðăng is nu in balbezit. Oldenburger is nu in balbezit. Guyot is nu in balbezit. Guyot geeft een hoge lob. Hoàng Sơn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Toàn Quân speelt de bal door. Oldenburger is nu in balbezit. Oldenburger geeft een lange en hoge pass. Sulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

85e minuut.
Tennant heeft problemen om de bal te vangen. Tennant probeert naar een medespeler te passen. Samojeden rent richting de bal. Guyot verovert de bal door een tackle van achteren. Guyot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Hải Ðăng onderschept slim de pass. Hải Ðăng met een sublieme pass. Guyot is nu in balbezit. Guyot haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Sơn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - VN LiverpoolFC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hòn Ngọc Viễn Đông 32%, VN LiverpoolFC 68%.
Hòn Ngọc Viễn Đông - VN LiverpoolFC 8:0