Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furie Rosse Real Nutria
otto Tactiek Barabonza
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
40 gemiddelde waardering 49.9
good Schieten formidable
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Cantone onderschept slim de pass. Cantone geeft een lange en hoge pass. Dard kopt de bal weg. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Arsenescu rent richting de bal. Arsenescu geeft een lange en hoge pass. Dard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furie Rosse - Real Nutria 0:1

20e minuut.
Lolingua geeft de bal voor. Klungelig pakt D`Ambruoso de bal. Dard rent richting de bal. Dard schiet op doel. Na een snelle pass probeert Speranza de bal onder controle te krijgen. Zarcone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dard rent richting de bal. Speranza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dard. Dard krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Oi rent richting de bal. Oi geeft een lange en hoge pass. Cantone probeert de bal aan de voet te houden. De Lello is nu in balbezit. De Lello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fatigato met een sublieme pass. De Lello is nu in balbezit. Franzinelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Franzinelli krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Fatigato is nu in balbezit. Fatigato passt de bal met de wreef. Antonioni speelt de bal door. Bodega geeft een hoge lob. De Lello springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Cantone met een harde bal richting middenveld. Micali kopt de bal weg. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Zarcone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Koranyi geeft de bal voor. Dard kopt de bal weg. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Zarcone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furie Rosse - Real Nutria 0:2

39e minuut.
Bodega met de inworp. Klungelig pakt Fatigato de bal. Fatigato geeft een lange en hoge pass. Oi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Bodega verovert de bal door een tackle van achteren. Bodega speelt de bal door. De Lello bereikt de bal nog maar net als eerste. De Lello schiet op doel. Kadera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furie Rosse - Real Nutria 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furie Rosse 55%, Real Nutria 45%.
Furie Rosse - Real Nutria 1:2

50e minuut.
Speranza is nu in balbezit. Speranza passt de bal met de wreef. D`Ambruoso geeft de bal voor. Arsenescu geeft een lange en hoge pass. Farmer krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Bodega bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodega geeft de bal voor. De Lello is nu in balbezit. De Lello haalt uit met een fantastische trap. Kadera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furie Rosse - Real Nutria 2:2

73e minuut.
Arsenescu is nu in balbezit. Arsenescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Farmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farmer draait met de bal, schiet en ... Zarcone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furie Rosse - Real Nutria 2:3

84e minuut.
Pagnozzi controleert de bal met de borst. Franzinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzinelli probeert naar een medespeler te passen. Farmer rent richting de bal. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Zarcone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Martínez Mora geeft de bal voor. Pagnozzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Farmer rent richting de bal. Farmer schiet op doel. Zarcone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furie Rosse - Real Nutria 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furie Rosse 49%, Real Nutria 51%.
Furie Rosse - Real Nutria 2:4