Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ambrosiana 1929 les Magiruz
1965-66 Tactiek JH9
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 40.5
adequate Schieten good
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Petza onderschept slim de pass. Amantia met een sublieme pass. Zorzenone geeft een hoge lob. Moccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moccia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Rinaudi met een sublieme pass. Amantia probeert naar een medespeler te passen. Moccia rent richting de bal. Moccia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bignotto de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambrosiana 1929 - les Magiruz 0:1

23e minuut.
Costa Ambrogi passt de bal zonder na te denken. Rinaudi heeft problemen om de bal te vangen. Maghini rent richting de bal. Rinaudi rent richting de bal. Rinaudi geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Klungelig pakt Costa Ambrogi de bal. Metallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Metallo passt de bal zonder na te denken. Cargiolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargiolli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ambrosiana 1929 - les Magiruz 1:1

41e minuut.
Angelo trapt de bal weg. Cargiolli is nu in balbezit. Arbizzani onderschept slim de pass. Maghini verovert de bal door een tackle van achteren. Maghini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambrosiana 1929 64%, les Magiruz 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ambrosiana 1929 - les Magiruz 1:1

61e minuut.
Maghini geeft een hoge lob. Metallo geeft de bal voor. Rinaudi probeert de bal aan de voet te houden. Forese bereikt de bal nog maar net als eerste. Forese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Metallo onderschept slim de pass. Metallo geeft een hoge lob. Forese heeft problemen om de bal te vangen. Di Bonito is nu in balbezit. Di Bonito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambrosiana 1929 - les Magiruz 2:1

63e minuut.
Arbizzani speelt de bal door. Zorzenone met een sublieme pass. Cargiolli is nu in balbezit. Cargiolli schiet op doel. Memé probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Maghini is nu in balbezit. Moccia onderschept slim de pass. Moccia passt de bal met de wreef. Amantia controleert de bal met de borst. Amantia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Amantia onderschept slim de pass. Amantia passt de bal in één keer door. Daar is Petza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petza haalt uit met een fantastische trap. Angelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Petza is nu in balbezit. Sandon verovert de bal door een tackle van achteren. Amantia verovert de bal door een tackle van achteren. Moccia is nu in balbezit. Moccia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rinaudi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cargiolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargiolli geeft een lange en hoge pass. Di Bonito is nu in balbezit. Di Bonito haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Inworp. Cargiolli met een snelle inworp. Di Bonito controleert de bal met de borst. Di Bonito haalt uit met een fantastische trap. Memé probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambrosiana 1929 - les Magiruz 3:1

75e minuut.
Moccia geeft een lange en hoge pass. Iacovone kopt de bal weg. Klungelig pakt Scornaienchi de bal. Petza is nu in balbezit. Petza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Borghetti geeft een hoge lob. Moccia probeert de bal met de borst te controleren. Stefanini rent richting de bal. Moccia verovert de bal door een tackle van achteren. Moccia haalt uit met een fantastische trap. Angelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Stefanini passt de bal zonder na te denken. Cargiolli is nu in balbezit. Borghetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cargiolli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cargiolli kan niet meer verder spelen. Costa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambrosiana 1929 55%, les Magiruz 45%.
Ambrosiana 1929 - les Magiruz 3:1