Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maxy MAcin Horsemen of the Apocalypse
NewZ Tactiek 5-3-2
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 27.4
incredible Schieten weak
formidable Passen average
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva geeft de bal voor. Lincar controleert de bal met de borst. Soja rent richting de bal. Soja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Morena bereikt de bal nog maar net als eerste. Morena geeft een lange en hoge pass. Rybáň rent richting de bal. Rybáň draait met de bal, schiet en ... Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Horsemen of the Apocalypse 1:0

9e minuut.
Morena bereikt de bal nog maar net als eerste. Morena geeft een hoge lob. Fedorko rent richting de bal. Sobrecueva onderschept slim de pass. Sobrecueva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Soja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soja met een sublieme pass. Lincar rent richting de bal. Sobrecueva onderschept slim de pass. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Rybáň de bal. Kaufman rent richting de bal. Kaufman geeft een hoge lob. McGregor kopt de bal weg. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. McGregor neemt de hoekschop. Sobrecueva maakt een snoekduik en kopt de bal. Luncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Klungelig pakt Kaufman de bal. Soja probeert naar een medespeler te passen. Rybáň is nu in balbezit. Rybáň schiet op doel. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Horsemen of the Apocalypse 2:0

18e minuut.
Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar probeert naar een medespeler te passen. Soja is nu in balbezit. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva schiet op doel. Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Gușea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McGregor met de inworp. Soja rent richting de bal. Soja passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
McGregor probeert naar een medespeler te passen. Soja rent richting de bal. Soja passt de bal met de wreef. Pyziak rent richting de bal. Pyziak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Şuşoi met een sublieme pass. McGregor probeert naar een medespeler te passen. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Horsemen of the Apocalypse 3:0

29e minuut.
Fedorko rent richting de bal. Fedorko passt de bal met de wreef. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva onderschept slim de pass. Sobrecueva geeft een lange en hoge pass. Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
McGregor passt de bal met de wreef. Morena rent richting de bal. Morena geeft een lange en hoge pass. Rybáň rent richting de bal. Rybáň draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Horsemen of the Apocalypse 4:0

32e minuut.
Klungelig pakt Fedorko de bal. Copos probeert naar een medespeler te passen. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva heeft problemen om de bal te vangen. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Lisień geeft een lange en hoge pass. McGregor kopt de bal weg. Copos is nu in balbezit. Sobrecueva verovert de bal door een tackle van achteren. Sobrecueva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Luncik speelt de bal door. Lugo kopt de bal weg. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva schiet op doel. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Horsemen of the Apocalypse 5:0

37e minuut.
Pyziak passt de bal met de wreef. Plate rent richting de bal. Plate geeft een lange en hoge pass. Soja is nu in balbezit. Soja schiet op doel. Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rybáň is nu in balbezit. Rybáň draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Horsemen of the Apocalypse 6:0

40e minuut.
Copos probeert naar een medespeler te passen. Duggan probeert de bal aan de voet te houden. Soja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soja draait met de bal, schiet en ... Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. McGregor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň haalt uit met een fantastische trap. Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Morena verovert de bal door een tackle van achteren. Morena passt de bal met de wreef. Rybáň rent richting de bal. Rybáň haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Horsemen of the Apocalypse 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 27%, Horsemen of the Apocalypse 73%.
Maxy MAcin - Horsemen of the Apocalypse 7:0

48e minuut.
Morena rent richting de bal. Morena met een sublieme pass. McGregor probeert naar een medespeler te passen. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň draait met de bal, schiet en ... Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
McGregor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soja passt de bal in één keer door. Rybáň is nu in balbezit. Rybáň haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Soja rent richting de bal. Soja passt de bal met de wreef. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Horsemen of the Apocalypse 8:0

60e minuut.
Şuşoi geeft een lange en hoge pass. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak passt de bal zonder na te denken. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pyziak zal de hoekschop nemen. Rybáň krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Morena kopt de bal weg. Daar is Copos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva verovert de bal door een tackle van achteren. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap. Luncik bokst de bal weg.

63e minuut.
Horvăţ is nu in balbezit. Pyziak verovert de bal door een tackle van achteren. Pyziak geeft een lange en hoge pass. Rybáň krijgt zijn hoofd ertegen. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Horsemen of the Apocalypse 9:0

66e minuut.
Korte rent richting de bal. Lisień verovert de bal door een tackle van achteren. Lisień geeft een lange en hoge pass. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap. Luncik bokst de bal weg. Rybáň is nu in balbezit. Rybáň haalt uit met een fantastische trap. Luncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rybáň rent richting de bal. Rybáň haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Horsemen of the Apocalypse 10:0

69e minuut.
Lisień rent richting de bal. Lisień geeft een hoge lob. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak geeft een hoge lob. Rybáň maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Horsemen of the Apocalypse 11:0

71e minuut.
Pyziak passt de bal in één keer door. Şuşoi is nu in balbezit. Şuşoi geeft de bal voor. Klungelig pakt Rybáň de bal. Rybáň draait met de bal, schiet en ... Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Horsemen of the Apocalypse 12:0

75e minuut.
Soja met een sublieme pass. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak passt de bal zonder na te denken. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
McGregor speelt de bal door. Soja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soja passt de bal zonder na te denken. Sobrecueva is nu in balbezit. Sobrecueva draait met de bal, schiet en ... Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rybáň rent richting de bal. Rybáň haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Horsemen of the Apocalypse 13:0

83e minuut.
Morena rent richting de bal. Morena probeert naar een medespeler te passen. Sobrecueva is nu in balbezit. Sobrecueva schiet op doel. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Horsemen of the Apocalypse 14:0

84e minuut.
Rybáň is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaufman. Rybáň is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sobrecueva krijgt zijn hoofd ertegen. Luncik bokst de bal weg. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva verovert de bal door een tackle van achteren. Sobrecueva draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Machulski passt de bal met de wreef. Pyziak rent richting de bal. Pyziak passt de bal in één keer door. Soja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Lisień geeft een lange en hoge pass. Soja kopt de bal weg. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň draait met de bal, schiet en ... Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Horsemen of the Apocalypse 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 28%, Horsemen of the Apocalypse 72%.
Maxy MAcin - Horsemen of the Apocalypse 15:0