Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:40
  • Competitiewedstrijd: Benek Cup
  • Stadion: Głuchowiec
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3792
FC Escapology Małogoszcz United
def Tactiek A.Fergusona 2
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 58.3
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
good Verdedigen excellent


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Clerck met een snelle inworp. Doncel-Varcárcel is nu in balbezit. Doncel-Varcárcel geeft een lange en hoge pass. Sazon maakt een snoekduik en kopt de bal. Melgar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Małogoszcz United 0:1

5e minuut.
Grigore probeert naar een medespeler te passen. Saarensivu geeft een hoge lob. Szymczak krijgt zijn hoofd ertegen. Bisić geeft de bal voor. Kaljulaid maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bisić speelt de bal door. Acerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Loponen rent richting de bal. Szymczak onderschept slim de pass. Szymczak schiet op doel. Dörnyei bokst de bal weg.

38e minuut.
Silva Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Silva Filho geeft de bal voor. Kaljulaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljulaid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Bisić de bal. Bisić probeert naar een medespeler te passen. Grigore speelt de bal door. Kaljulaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljulaid schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaljulaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljulaid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Escapology - Małogoszcz United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Escapology 38%, Małogoszcz United 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Escapology - Małogoszcz United 1:1

46e minuut.
Bondăreţ komt het veld opgelopen. Rycerz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bisić speelt de bal door. Kaljulaid rent richting de bal. Acerra is nu in balbezit. Kaljulaid verovert de bal door een tackle van achteren. Kaljulaid draait met de bal, schiet en ... Rycerz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Nonu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bisić met een snelle inworp. Bizet geeft de bal voor. Kaljulaid maakt een snoekduik en kopt de bal. Rycerz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Inworp. Bondăreţ met een snelle inworp. Doncel-Varcárcel met een sublieme pass. Bondăreţ geeft de bal voor. Mironescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ speelt de bal door. Doncel-Varcárcel met een sublieme pass. Sazon rent richting de bal. Sazon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Małogoszcz United 1:2

84e minuut.
Inworp. Nagorniak komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bondăreţ passt de bal in één keer door. Doncel-Varcárcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncel-Varcárcel passt de bal zonder na te denken. Sazon is nu in balbezit. Sazon schiet op doel. Melgar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Escapology - Małogoszcz United 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Escapology 41%, Małogoszcz United 59%.
FC Escapology - Małogoszcz United 1:3