Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
testaaaasj Karsznicka
Normal Tactiek OFF
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 37.3
average Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


28e minuut.
Łubkowski probeert naar een medespeler te passen. Jończy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jończy geeft de bal voor. Klungelig pakt Łubkowski de bal. Łubkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
testaaaasj - Karsznicka 1:0

31e minuut.
Grudziński rent richting de bal. Betancourt onderschept slim de pass. Betancourt speelt de bal door. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kardasz is nu in balbezit. Delura verovert de bal door een tackle van achteren. Delura passt de bal zonder na te denken. Laguna rent richting de bal. Laguna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pedrocchi zal de hoekschop nemen. Laguna rent richting de bal. Laguna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Laguna rent richting de bal. Laguna passt de bal in één keer door. Delura rent richting de bal. Delura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
testaaaasj - Karsznicka 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: testaaaasj 51%, Karsznicka 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
testaaaasj - Karsznicka 1:1

54e minuut.
Pedrocchi met de inworp. Laguna geeft een lange en hoge pass. Daar is Jończy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delura is nu in balbezit. Delura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Betancourt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delura is nu in balbezit. Delura schiet op doel. Smutas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
testaaaasj - Karsznicka 1:2

63e minuut.
Křesťan bereikt de bal nog maar net als eerste. Křesťan passt de bal in één keer door. Delura is nu in balbezit. Delura draait met de bal, schiet en ... Czajka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smutas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jańczyk. Betliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Betliński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laguna is nu in balbezit. Laguna schiet op doel. Smutas bokst de bal weg.

67e minuut.
Betliński verovert de bal door een tackle van achteren. Betliński speelt de bal door. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna is nu in balbezit. Laguna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Kardasz heeft problemen om de bal te vangen. Kardasz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Betancourt met de inworp. Delura geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Křesťan rent richting de bal. Křesťan speelt de bal door. Laguna is nu in balbezit. Laguna haalt uit met een fantastische trap. Smutas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
testaaaasj - Karsznicka 1:3

84e minuut.
Molka rent richting de bal. Delura verovert de bal door een tackle van achteren. Delura passt de bal in één keer door. Laguna rent richting de bal. Laguna schiet op doel. Smutas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
testaaaasj - Karsznicka 1:4

89e minuut.
Křesťan passt de bal in één keer door. Delura is nu in balbezit. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna draait met de bal, schiet en ... Smutas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
testaaaasj - Karsznicka 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: testaaaasj 68%, Karsznicka 32%.
testaaaasj - Karsznicka 1:5