Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lord Cf ÜnlüoğluSK
4-1-3-2 Tactiek 5-2-3
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38 gemiddelde waardering 41.5
average Schieten solid
average Passen adequate
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Saydamoğlu passt de bal zonder na te denken. Wojewoda is nu in balbezit. Alvero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alvero krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Včelák is nu in balbezit. Kozan verovert de bal door een tackle van achteren. Kozan speelt de bal door. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... Gamla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Uras verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chenu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Sørby kopt de bal weg. Včelák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kozan met een sublieme pass. Chenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sályi is nu in balbezit. Mašina onderschept slim de pass. Mašina passt de bal zonder na te denken. İlerici rent richting de bal. İlerici schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Pijanowski speelt de bal door. Kozan is nu in balbezit. Kozan probeert naar een medespeler te passen. Hellman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellman geeft een hoge lob. Gamla bokst de bal weg. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... Gamla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - ÜnlüoğluSK 0:1

44e minuut.
Biello passt de bal zonder na te denken. Błasiak rent richting de bal. Fletcher is nu in balbezit. Mašina onderschept slim de pass. Mašina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lord Cf 60%, ÜnlüoğluSK 40%.
Lord Cf - ÜnlüoğluSK 0:1

49e minuut.
Sørby onderschept slim de pass. Sørby geeft de bal voor. Tuptyński heeft problemen om de bal te vangen. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap. Gamla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - ÜnlüoğluSK 0:2

51e minuut.
Kozan geeft de bal voor. Hellman is nu in balbezit. Hellman passt de bal met de wreef. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Milenković verovert de bal door een tackle van achteren. Milenković speelt de bal door. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... Gamla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - ÜnlüoğluSK 0:3

71e minuut.
Sørby geeft een hoge lob. Pijanowski is nu in balbezit. Pijanowski speelt de bal door. Hellman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellman schiet op doel. Gamla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Pijanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijanowski geeft de bal voor. Tuptyński rent richting de bal. Wojewoda onderschept slim de pass. Wojewoda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Saydamoğlu speelt de bal door. Kozan rent richting de bal. Kozan speelt de bal door. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Včelák is nu in balbezit. Pijanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pijanowski passt de bal met de wreef. Chenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lord Cf 60%, ÜnlüoğluSK 40%.
Lord Cf - ÜnlüoğluSK 0:3