Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK STUMBRAS Sodininkas
tikimybe Tactiek sodas-3
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 30.1
adequate Schieten good
average Passen average
average Verdedigen poor


5e minuut.
Jiménez De León verovert de bal door een tackle van achteren. Ostroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga speelt de bal door. Kulwiec rent richting de bal. Kulwiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Oliva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gialesakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogieł schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gialesakis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Jančauskas is nu in balbezit. Zancu geeft de bal voor. Jančauskas met een sublieme pass. Kulwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulwiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Bacalhau de bal. Tomajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacalhau rent richting de bal. Bacalhau schiet op doel. Galarza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK STUMBRAS - Sodininkas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK STUMBRAS 56%, Sodininkas 44%.
FK STUMBRAS - Sodininkas 0:1

46e minuut.
Gotlevskis komt het veld opgelopen. Simon komt het veld opgelopen. Bobiński komt het veld opgelopen. Čečekovas komt het veld opgelopen. Bratušek komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Čečekovas is nu in balbezit. Ostroga onderschept slim de pass. Ostroga geeft de bal voor. Simon rent richting de bal. Simon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK STUMBRAS - Sodininkas 1:1

58e minuut.
Dobek met een sublieme pass. Bacalhau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palmer rent richting de bal. Bacalhau rent richting de bal. Bacalhau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van Schijndel komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Grigoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoraş probeert naar een medespeler te passen. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Galarza trapt de bal weg van het doel. Grigoraş kopt de bal weg. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Oliva draait met de bal, schiet en ... Preiano heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Soupiadis neemt de hoekschop. van Schijndel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK STUMBRAS - Sodininkas 1:2

79e minuut.
Dobek is nu in balbezit. Dobek passt de bal met de wreef. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. Galarza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK STUMBRAS - Sodininkas 1:3

81e minuut.
Soupiadis passt de bal zonder na te denken. Palmer speelt de bal door. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK STUMBRAS - Sodininkas 1:4

82e minuut.
Jančauskas is nu in balbezit. Jančauskas passt de bal in één keer door. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. Galarza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK STUMBRAS - Sodininkas 1:5

89e minuut.
Nademlýnský passt de bal met de wreef. Oliva is nu in balbezit. Bogieł begaat een overtreding. Bogieł krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK STUMBRAS 65%, Sodininkas 35%.
FK STUMBRAS - Sodininkas 1:5