Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tykk FC Spyris
Lets Gooo Tactiek Nr.1
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.4 gemiddelde waardering 32.2
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen average


2e minuut.
Roşoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriaučeliūnas speelt de bal door. Piera met een sublieme pass. Kiivit is nu in balbezit. Kiivit geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Kačeras probeert naar een medespeler te passen. Congera heeft problemen om de bal te vangen. Piera probeert naar een medespeler te passen. Darski is nu in balbezit. Darski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kriaučeliūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Piera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kriaučeliūnas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laurinonis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Čagus maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Darski geeft de bal voor. Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev geeft een lange en hoge pass. Darski is nu in balbezit. Darski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kiivit passt de bal zonder na te denken. Leet heeft problemen om de bal te vangen. Čagus is nu in balbezit. Čagus draait met de bal, schiet en ... Ruben maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Roşoga de bal. Kiivit is nu in balbezit. Kriaučeliūnas speelt de bal door. Svobutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Svobutas haalt uit met een fantastische trap. Ruben probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Roşoga passt de bal met de wreef. Panteleev rent richting de bal. Panteleev geeft de bal voor. Darski is nu in balbezit. Darski haalt uit met een fantastische trap. Cigleris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Rapalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cigleris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Roşoga kopt de bal weg. Darski is nu in balbezit. Darski passt de bal in één keer door. Herédi is nu in balbezit. Herédi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grygelevičius komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Congera kopt de bal weg. Daar is Piera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kriaučeliūnas geeft de bal voor. Čagus is nu in balbezit. Čagus geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Klungelig pakt Grygelevičius de bal. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski heeft problemen om de bal te vangen. Darski haalt uit met een fantastische trap. Cigleris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - FC Spyris 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tykk 47%, FC Spyris 53%.
FC Tykk - FC Spyris 1:0

47e minuut.
Ficano met een sublieme pass. Daar is Reinsalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinsalu met een sublieme pass. Herédi rent richting de bal. Herédi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Darski is nu in balbezit. Piera geeft een lange en hoge pass. Herédi rent richting de bal. Herédi haalt uit met een fantastische trap. Cigleris probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kozmianas verovert de bal door een tackle van achteren. Kozmianas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kiivit de bal onder controle te krijgen. Čagus rent richting de bal. Čagus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kriaučeliūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga verovert de bal door een tackle van achteren. Roşoga met een sublieme pass. Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Darski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tykk - FC Spyris 2:0

83e minuut.
Herédi is nu in balbezit. Rapalis rent richting de bal. Piera begaat een overtreding. Piera krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Darski is nu in balbezit. Darski probeert naar een medespeler te passen. Piera is nu in balbezit. Piera passt de bal met de wreef. Herédi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Leet speelt de bal door. Herédi controleert de bal met de borst. Herédi passt de bal in één keer door. Darski bereikt de bal nog maar net als eerste. Darski schiet op doel. Cigleris bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tykk 48%, FC Spyris 52%.
FC Tykk - FC Spyris 2:0